nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik bonyodalmakra számíthatnak a héten

Csillagjegyek, akik bonyodalmakra számíthatnak a héten

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz könnyű hetük.

Bak

A Bak mindenben kikéri mások tanácsát. Azonban most előfordulhat, hogy rossz tanácsot kap, ami nagyon rosszul érinti. A Baknak komoly fejtörést okoz, hogy bevállaljon-e egy háziállatot vagy sem.  Kedves, Bak, nem kell ezt túlbonyolítani, ne hallgass senkire és semmire, csak és kizárólag saját magadra! Ha épp nyuszira vágysz, akkor épp itt az ideje belevágni a nagy kalandba!

Csillagjegyek, akik bonyodalmakra számíthatnak a héten

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek kicsit maga alá kerül, amikor rájön, hogy nem minden úgy történik, vagy úgy működik, ahogy ő elképzelte. Ezen a héten sok lesz a bonyodalom és akadály, amit nehezen ugyan, sok energiabefektetéssel, de meg lehet oldani. Csak el kell hinned, Kedves Ikrek, hogy menni fog!

Halak

A Halaknak néha hiba csúszik a számításaiba. Egy ilyen tévedésére derülhet fény a héten, ami borítja a terveit, viszont rugalmasságra tanítja, és arra, hogy még ő sem lehet mindig tökéletes. Nehezen vallja be magának, hogy hibázik, a bonyodalmakat sem kezeli jól, de az élet mindig gördít elé olyan akadályokat, amelyekből tanulhat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top