nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akik összerendezetten kezdhetik a hetet – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. szeptember 9-15.

Rendet teremtve a káoszban egész hetünket átvarázsolhatjuk.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Lehetőséget kaphatsz, hogy elválaszd egymástól életedben az igazán lényeges dolgokat a lényegtelenektől. Utóbbiakat szép lassan akár el is lehet hagyni, ezzel jóval rendezettebbé téve napjaidat.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Képzeld el, hogy bűvös varázspálcát kapsz a kezedbe, mellyel bárhová mutathatsz, ott rend terem. Persze te magad leszel a kéz, ami ezt megteremti. Ne sajnáld a héten az erődet, és figyelmedet is koncentráld arra, hogy rendet varázsolj mindenhova.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

A kommunikációval nem szokott gondod lenni, de most még külön lendületet is kaphatsz ezen a területen. Ez lehet segítségedre abban, hogy tisztázd kapcsolataidat és rendet tegyél ezekben. A lényegtelen dolgokba nem kell sok energiát tenned.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Nem baj, ha nem ezerrel pörögve kezded el a hetet, még akkor sem, ha elég nagy külső nyomás nehezedne rád. Sokkal fontosabb, hogy maradj összerendezett. Idő kell a tervezésre, de most támogatást kaphatsz ehhez.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Ha tervezetten haladsz előre, a hivatásodban és a pénzügyekben is nagyobb sikerre számíthatsz. A humorérzék sokat segít a héten, keresd a helyzetek humoros oldalát, de ez nem jelenti azt, hogy félvállról veszed a dolgokat.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Ez most a te időszakod, minden rendszerező, tervkészítő energiádnak lesz helye. Viszont arra is szükség lehet, hogy megtanulj nemet mondani, de legalábbis delegálni egy-egy feladatot. Engedd meg másnak, hogy a saját felfogása szerint kapcsolódjon együttműködésetekhez.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Az olyannyira vágyott egyensúlyt sokkal gördülékenyebben elérheted, ha napi és heti tervet is készítesz. A hét kezdete van, semmivel sem vagy elkésve, de ezt az állapotot végig a hét során meg kéne őrizni, különben kibillensz.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

A hét mély érzelmek felszínre törésével indulhat, jó lenne ezeket helyre tenni, nehogy túlságosan felzaklassák lelkivilágodat. Ha mégis megtörténik a baj, iktass be legalább egy kis szünetet, relaxálj, adj magadnak időt a lenyugvásra.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Az egészség területére érdemes most energiát és figyelmet tolnod, kelleni fog minden máshoz. Ebbe és kedvenc mozgásformád gyakorlásába is lehetne most nagyobb rendszerességet hozni. Inkább a ritmusra törekedj, mint az egyszeri nagy erőbedobásra.

Hölgy nevet post it tábla előtt

Fotó: Getty Images

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha sikerrel be is fejeztél valamit, az még nem jelenti azt, hogy egyből bele kell ugranod egy másik projektbe. Legyen idő végiggondolni, tervezni, a szükséges anyagokat átnézni. Nyugtasd le gondolataidat és kavargó érzéseidet is, így minden könnyebbé válik.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

A héten világosan áttekinthetnéd külső és belső erőforrásaidat. Ezeket kéne összevetned a lehetőségeiddel és így olyan tervet kovácsolhatnál, amely reálisan kivitelezhető. Nem kell lejjebb adni álmaidból, csak megtalálni a feléjük vezető utat…

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Nem baj, ha lassabban haladsz előre, de lépéseid nem rapszodikusak, hanem átláthatóak és előre tervezettek. Ha gépies terveket kovácsolsz magadnak, az egy idő után nem lesz követhető. Maradj rugalmas és adj teret a kívülről érkező támogatásnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top