nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Feszült, teliholdas hét jön – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. szeptember 16-22.

A feszültség egyre csak nő a hét közepi teliholdig és utána is kell idő, míg elcsitulnak a hullámok.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Bármennyire nő a feszültség, és bármennyire is törnéd az utat ennek ellenére is, most inkább a szervezettségre, rendezettségre kéne figyelni. Ne nagyold el a dolgokat, ha most több energiát fektetsz az apró részletekbe, az később busásan megtérül.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Minél jobban felkészülsz az esetleges nehéz helyzetekre, annál jobban tudsz majd reagálni. Így sem lesz könnyű egy-egy váratlan szituációban a maximumot nyújtanod, de megfelelő előkészítéssel megnövelheted az esélyeidet.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Nem vitás, hogy mindenre azonnal van válaszod, most mégis türelemre lesz szükséged, olyan erős vibrálás alakulhat ki egy-egy helyzetben. Ha csípőből visszavágsz a másiknak, az csak fokozhatja a feszültséget.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Finom és érzékeny lelkivilágodra rossz hatással lehet a hét közepéig fokozódó feszültség. Próbáld magad függetleníteni ettől. Ez persze nem könnyű, de már az is segíthet, ha felkészülten fogadod a nehéz helyzeteket.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Bármilyen tüzesen is vetnéd bele magad egy-egy helyzetbe vagy döntésbe, most mégis a józan észérvekre kéne inkább hagyatkoznod. Még az is lehet, hogy ezek másoktól érkeznek majd, de hidd el, nem ejt csorbát a büszkeségeden, ha hallgatsz rájuk.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Előtted áll az a hét, amikor még nagy háttértámogatást kaphatsz ahhoz, hogy minden pozitív erődet és erényedet megnyilvánítsd. Ezt még a hét közepi telihold keltette növekvő feszültség sem tudja elvenni tőled, de azért szükség lesz koncentrált figyelmedre.

Nő a nyakát masszírozza

Fotó: Getty Images

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Megőrjíthet, ha alig, vagy egyáltalán nem találod azt az egyensúlyi állapotot, melyben otthonosan és biztonságban érezheted magad. Fogadd el, hogy van, hogy lehetséges ilyen időszak, de ez még nem jelenti azt, hogy soha nem fog sikerülni egyensúlyt találnod. Sőt, pont ezekből a nehéz helyzetekből tanulhatsz igazán értékes dolgokat.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

A feszültség inkább érzelmi téren viselhet meg a héten, ezért arra koncentrálj már a hét elején, hogy bármi áron őrizd meg nyugalmadat. Nem baj, ha egy pillanatra kibillensz, de a lényeg, hogy a lehető leghamarabb térj vissza egyensúlyi állapotodba.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy az előtted álló hét akár többször is próbára teszi majd türelmedet. Próbálj józan és megfontolt maradni akkor is, amikor felcsapnak körülötted a lángok. Bár tüzes természeteddel ezt csak tovább szítanád, most mégis fogd vissza magad és inkább az oltásban segédkezz.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ne törődj a külső negatív körülményekkel, sem a növekvő belső feszültséggel. Ha a rád jellemző fegyelmezettséggel és felépített struktúrával mész bele a hétbe, nem történhet nagy baj, egyszerűen bármit felkészülten és erőd teljében fogadhatsz.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Ködös, kétértelmű helyzeteket is hozhat ez a hét, de igazságérzeted segíteni fog kilábalni. Igyekezz minél világosabban megfogalmazni heti céljaidat és reálisan átlátni a programjaidat, nehogy maguk alá temessenek a rád zúduló kihívások.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Intuíciód segítségedre lehet a héten, mert olyan dolgokat is megérezhetsz, sőt feltárhatsz ezekre támaszkodva, melyek eddig mélyen rejtve voltak előtted. De arra is készülj fel, hogy ezeket mind fel kell dolgozni, meg kell emészteni, helyükre kell tenni.

Ez is érdekelhet Misztikus telihold lesz a jövő héten Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top