nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek bosszúságot hoz a Mérleg hava

Csillagjegyek, akiknek bosszúságot hoz a Mérleg hava

Szeptember 22-én 14:44-kor a Nap belép a Mérlegbe.

Skorpió

Számodra a család, az otthon mindennél fontosabb életterület, de a problémák most pont itt lesznek. Nagyon sok lesz a következő időszakban a családi vita, amit te nagyon rosszul fogsz viselni. Ha mindez nem lenne elég, a párkapcsolatodban is egyre több lesz a nézeteltérés, ha nincs párod, akkor a barátaiddal is kialakulhatnak konfliktusok. Nagyon nehezen találjátok meg a közös nevezőt, ami újabb és újabb feszültséget szül majd a mindennapokban. Kösd fel a gatyát, kedves Skorpió, mert nagyon megterhelő időszak veszi most kezdetét számodra!

Csillagjegyek, akiknek bosszúságot hoz a Mérleg hava

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

A Mérleg havában továbbra is ugyanazzal az elszántsággal és következetességgel haladj a céljaid felé. A magánéletedben viszont számolnod kell nehéz és fájdalmas pillanatokkal. Minden lépésedet és mondatodat alaposan meg kell gondolnod, hogy ne bántsd meg a környezetedet, de ez nem fog mindig sikerülni. Készülj fel, hogy ebben a hónapban nagyon komoly összetűzéseid lesznek. Minden erőddel azon legyél, hogy ezeket a nézeteltéréseket minél előbb rendezd. Nagyon sok energiád elveszi majd, és a munkádra sem tudsz úgy figyelni, ahogy kellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top