nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik meghúzzák a határaikat

Csillagjegyek, akik meghúzzák a határaikat

Ezek a csillagjegyek komolyan meghúzzák a határaikat.

Bak

A Bak mindent pontosan megtervez, a céljait mindenkor meg akarja valósítani, valójában nem ismer lehetetlent, de mindehhez fontossági sorrendet kell meghatároznia. Fegyelmezett, nagyon megbízható típus, és nem meglepő, hogy határokat húz a kapcsolataiban is. Ahhoz, hogy sikeres lehessen a munkájában, bizonyos szinten a szerelem hátrányba kerül nála. Neki mindig a munkája lesz az első, ami nem jelenti, hogy ne lennél te is fontos az életében. De nemcsak a párkapcsolataiban, minden egyes emberi kapcsolataiban meghúzza a határait.

Csillagjegyek, akik meghúzzák a határaikat

(Fotó: Getty Images)

Szűz

A Szűz jegyről köztudott, mennyire igényes és kritikus típus, és milyen magasra helyezi a mércét a párkapcsolatában is. Nem adja magát könnyen, és valójában akkor is bizonyos határokat húz, amikor teljes szívvel elkötelezi magát a párja mellett. Tisztában van a kapcsolat előnyeivel és hátrányaival, amelyen meglehetősen sokat is agyal, és valójában azt is tudja, hogy párja nem biztos, hogy megérti ezt az igényét. Ugyanígy a munkatársaival, családtagjaival szemben is meghúzza a határait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top