nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Óvatosan közeledve – Szerelmi horoszkóp 2024. szeptember 21-22.

Összebújós, szerelmes hétvége jöhet, csak egymásra kell hozzá hangolódni.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne bánkódj, ha úgy érzed, hogy nem száguldhatsz előre a saját tempódban. Késlekedésnek élheted meg, pedig nem kéne, vedd úgy, hogy így több időd jut az átgondolásra és érzelmeid elmélyítésére. Lassuljatok le és koncentráljatok egymásra.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Erőid kiteljesedhetnek a hétvégén, de azért légy óvatos. Tenyereden hordozhatod kedvesedet, de azért ne feledd el megtudakolni, hogy pontosan minek is örülne. Akár konkrétan rá is kérdezhetsz, nehogy félreértsd a jelzéseit. Mindketten megérdemeltek egy kis kényeztetést…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy valamit helyre kell hoznod, ne habozz. Kapkodnod azért nem kell, viszont alaposan gondold végig a dolgokat. Jót tesz, ha pároddal most bensőségesebb, programot választotok, hagyd, hogy az idő csak peregjen és körbeöleljen benneteket.

Férfi és nő ülnek egymásnak dőlve

Fotó: Getty Images

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy kompromisszumot kell kötnötök, de így mindkettőtöknek jobban alakulhat a hétvégéje. Merj beleengedni magad a szerelmes összekapaszkodásba. Ha lehet, szombatra tervezzetek szerelmes programot kettesben, vasárnap délutánra pedig jöhet valamilyen társasági program.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A tökéletes kommunikáció megoldás lehet, de nem olyan könnyű megtalálni a megfelelő szavakat. Lehet, hogy nem is fogod tisztán látni a helyzet minden részletét. Nem kell kapkodni, adj időt minden fontos dologra a hétvégén, merj lelassulni. Bízz magatokban!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedd meg magadnak az ellazulást, a kedveseddel való nyugodt összebújást. Nem kell megfelelned, nem kell teljesítened. Ha párod elfogad, hidd el neki és bízz benne. Az sem baj, ha hibázol és az sem, ha rászorulsz szerelmed támogatására. Ez csak erősíteni fogja kapcsolatotokat.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Keresd a megfelelő megfogalmazást, így biztosan nem fogod megbántani kedvesedet. Az sem baj, ha nem találod a legjobb szavakat, párod szavak nélkül is meg fogja érteni a legfontosabbat, amit tudatni szeretnél vele.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem baj, ha még nem érzed tökéletesnek kapcsolatodat, mindig lehet még csiszolni rajta egy kicsit. Azon se akadj fenn, ha különböztök pároddal több dologban, így együtt még teljesebbek lesztek. A közös út a fontos most hétvégén is, nem az, hogy mindenáron célba érjetek.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lesz idő a hétvégén minden fontos dologra, nem kell kapkodnod. Igazi szerelmes, romantikus hétvége várhat rátok. Szombaton mindenképp legyen olyan programotok pároddal, mely csak kettőtökről szól. Vasárnap aztán már belevethetitek magatokat a társasági életbe.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bátran kezdeményezz, még akkor is, ha nem találod el elsőre a kívánt célt. Rád mindig lehet számítani, szóval kedvesed most sem fog csalódni benned. Ugyanakkor vedd azt is figyelembe, hogy neked most mire van szükséged, különösen, ha hétvégére már eléggé túlterheltnek érzed magad. Kapcsolatotok érdekében is fontos, hogy mindketten fel tudjatok töltődni.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vedd figyelembe mindkettőtök érzelmeit a hétvégi tervezésnél. Lehet, hogy te elképzeltél egy tökéletes napot, de nem biztos, hogy minden álmodra van konkrét megoldás. Kritizálás helyett próbálj együttműködni, elsősorban kedveseddel és keressetek kompromisszumos megoldást. A szombat a kettőtöké, vasárnapra időzítsétek a nagyobb, családi programokat.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vállaljátok fel bátran, ha kettesben szeretnétek lenni pároddal, nem kell minden meghívást elfogadni. Ha most csak egymásra van szükségetek, finoman mondjatok nemet a társasági eseményre. Egyébként is a hétvégébe sok dolog beleférhet, lehet, hogy vasárnapra már kipihenten és feltöltődve álltok a társadalmi kihívások elé.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik félnek a szerelemtől Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top