nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek a kibontakozás küszöbén – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. szeptember 23-29.

Türelmesnek kell lennünk, mert bár változások jöhetnek, még a felszín alatt forronganak a dolgok. Egyeztessünk, beszélgessünk!

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Ne türelmetlenkedj, nem egyik pillanatról a másikra következik be a változás. Add meg magadnak az időt, hogy fokozatosan állj át az őszi ritmusra, ami nagyban különbözhet a nyáritól. Akár a külsődön is változtathatsz…

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Merj ismerkedni másokkal, különösen olyanokkal, akik meg tudnak nevettetni. Így könnyebben megnyílsz az új nézőpontok felé. Nem kell erőltetni, haladj lassan, lehetsz óvatos és a saját tempódban közelíthetsz az új felé.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Pöröghetnek benned az ötletek és gondolatok, de lehet, hogy a kibontásukkal érdemes megvárnod a hét második felét. Addig sem kell unatkoznod, tervezz meg mindent részletesen. Biztosan akad megbeszélnivaló és némi előkészíteni való is, vesd bele magad.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha képes vagy továbblépni, azzal nemcsak magadnak segítesz, hanem lehet, hogy másoknak is. Ehhez persze meg kell emésztened és feldolgoznod magadban az összes információt. A hét második felében érdemes lesz többet kommunikálnod, egyeztetned, ez segíthet terveid megvalósításában.

Három ember megbeszélése

Fotó: Getty Images

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Óvatosnak kell lenned, nehogy hatalmi harcokba keveredj a héten. Mindenkinek add meg a lehetőséget, hogy szabadon döntsön, ne akard befolyásolni semmilyen módon. Képes vagy olyan nagyvonalúan viselkedni, amivel mindannyiótokat kiemeled akár a kilátástalanságból is.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Nem lehet nagy probléma abból, ha a fölösleges, céltalanul felhalmozott dolgoktól megszabadulsz. Sőt, még meg is könnyebbülhetsz, lelked is felszabadulhat egyfajta nyomás alól. Nem kell elsietned, akár még egyeztethetsz is másokkal.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

A harmónia, egyensúly és belső béke világa köszönthet rád, persze csak akkor, ha engeded. Bátran változtathatsz napi szokásaidon vagy ritmusodon, ha úgy látod, hogy ezzel közelebb jutsz egyfajta békés lelkiállapothoz.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Szenvedélyed segíthet átvészelni a nehéz helyzeteket, de ne játssz a megúszásra. Érzékenységed is segítségedre lehet, így még jobban tudod használni a nem-verbális kommunikációt és finomabb szinteken is a többiekre tudsz hangolódni.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Ha dühös is leszel valami miatt, találhatsz neki egészséges levezetést, nem kell, hogy benned fortyogjon. Gondolj egy számodra fontos magasztos eszmére, ez bármilyen nehéz helyzetből kihúz. A hét második felében építsd kapcsolataidat.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Kitartásod olyan lankadatlan, hogy nemcsak napról napra haladsz előre, hanem hosszú távon gondolkodhatsz. Különleges erősségedre támaszkodhatsz most is, hogy nem adod fel félúton. Ne pusztán önmagadra hagyatkozz, különösen a hét második felében egyeztess azokkal, akikben megbízol.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Érzelmileg felfokozott időszak jöhet, meg kell találnod az utat, ahogy jó mederbe terelheted vágyaidat. A hét második fele már jóval kiegyensúlyozottabb lehet, addig tarts ki és tartalékold kreatív energiáidat.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ne menekülj a kommunikáció elől. Bár lehetnek nehezebb időszakok ebből a szempontból, a hét második felében remélhetőleg már simábban megy már minden. Hasznos lesz, ha hangot adsz őszinte érdeklődésednek és a másik iránti kíváncsiságodnak, ez mindkettőtöket előbbre vihet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top