nlc.hu
Horoszkóp
Ezt hozza a jövő heti újhold

Jövő heti újhold: fontos döntések időszaka

Október 2-án újhold lesz, mutatjuk, mit hoz!

A kapcsolatok tisztázása

A Mérleg újhold a harmónia és egyensúly jegyében érkezik, arra ösztönözve minket, hogy figyeljünk oda életünk különböző területein meglévő egyensúlyra. Most van itt az idő, hogy tisztázzuk a kapcsolatainkat, rendezzük a konfliktusokat, és megteremtsük a belső békénket. Az újhold mindig új kezdeteket jelez, így most lehetőségünk van arra, hogy békésebb, kiegyensúlyozottabb kapcsolatokat építsünk.

Jövő heti újhold: fontos döntések időszakaKompromisszumkeresés

Ez az időszak különösen fontos lesz a döntéshozatal szempontjából. A Mérleg újhold arra figyelmeztet bennünket, hogy ne féljünk szembenézni azokkal a kérdésekkel, amelyekben eddig bizonytalanok voltunk. Itt az ideje, hogy megtaláljuk az arany középutat, és olyan megoldásokat keressünk, amelyek mindenkinek kedveznek. Most jobban megy nekünk a diplomácia, így könnyebben átlátjuk, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet egy adott helyzetből.

Harmóniateremtés

Az újhold energiája kiterjed a szépségre és a harmóniára is. Ez az időszak ideális lehet arra, hogy otthonunkat vagy környezetünket rendezzük, átalakítsuk, szebbé tegyük. Emellett fontos, hogy odafigyeljünk a belső szépség ápolására is, hiszen az önszeretet és érzelmi jólét az alapja a külső harmóniánknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top