nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Minden beleférhet a hétvégébe – Szerelmi horoszkóp 2024. szeptember 28-29.

Bármilyen hihetetlen, de minden közös programotok beleférhet a hétvégébe, ha jól zsonglőrködtök az idővel.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szenvedéllyel vethetitek bele magatokat ebbe a hétvégébe. A szenvedély és szerelem minden bajt elhomályosíthat. Az a veszély viszont fennáll, hogy túlságosan ragaszkodtok a saját elképzelésetekhez, abból jottányit sem akartok engedni, ez pedig bizony összefejeléshez vezethet.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden beleférhet a közös hétvégétekbe szerelmeddel: tüzes szenvedély, de vasárnap akár egy praktikus lakásátnézés és selejtezés is. Fontos, hogy engedj ragaszkodásodból, ereszd el féltékeny gondolataidat, ezzel elejét veheted egy összetűzésnek.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha beszélgetésekről van szó, nem kell a szomszédba menned kölcsönért, de arra ügyelned kell, hogy – különösen kedvesed esetén – szavaid gyógyító hatásúak legyenek. Akkor is érdemel jó szót, ha már régi a kapcsolatotok! Ugyanakkor azt is elmondhatod, ha bánt valami, most lenne érdemes letenni, elhagyni egy rossz szokást, ami mindkettőtöket zavar.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Állj ki bátran azért, amit fontosnak tartasz a kapcsolatotokban. Erre érdemes még több energiát és figyelmet fordítani, anélkül, hogy intuíciódra hagyatkozva manipulálni szeretnéd párodat. Óvakodj attól is, hogy sértődéssel reagálj egy helyzetre.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat a te napod lesz, egyszerűen tündökölhetsz, még a szokásosnál is jobban. De jól teszed, ha egy kicsit alább adsz az elvárásaidból és nem stresszeled ezekkel kedvesedet. Lásd meg a szépet és jót abban, amit most hétvégére sikerült összehoznotok, illetve találd ki, hogy te magad mit tudsz hozzátenni, hogy még jobb legyen.

Zöld fákból szív az égen

Fotó: Getty Images

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Terveid, lakásrendezési szenvedélyed is beleférhet a hétvégébe, de ezeket inkább vasárnapra időzítsd. A szombat legyen csak a ti napotok kedveseddel, engedj a szerelem és szenvedély szavának, bármilyen idős is a kapcsolatotok.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sokféle dolgot tervezhettek a hétvégére, a lényeg, hogy fedjétek le az egész spektrumot. A szerelmes, tüzes programot inkább szombatra időzítsétek, vasárnapra pedig akár egy közös lakásrendezést, lomtalanítást, selejtezést is beiktathattok, bár ez nem hangzik túl romantikusan. A végeredménytől viszont mindketten fellélegezhettek.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedj mélyről feltörő érzelmeidnek és áraszd el párodat szereteted mindenféle megnyilvánulásával. Nemcsak randizós programot lehet betenni a hétvégébe, de akár teljesen egyszerű, otthoni közös elfoglaltságokat is.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy jóval fényűzőbben látnád vendégül kedvesedet, mint amennyire ezt megteheted, de hidd el, nem minden a pénztől és anyagi helyzetedtől függ. Figyelmed, kedvességed és szereteted különböző megnyilvánulási formái balzsamként fognak hatni rá.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Légy nyugodt, a pezsgéstől kezdve az otthoni dolgokig minden beleférhet a hétvégébe. Még a közös lazulás is, erről semmiképp ne feledkezzetek meg! Ne engedd, hogy régi sérelmek közétek álljanak. Sőt, most lehetne az az alkalom, amikor ezeket végleg magad mögött hagyod és engeded begyógyulni a régi sebeket.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy a hétvégére vonatkozó elképzeléseitek nem egyeznek mindenben, ezért jó lenne még a nap elején egyeztetni. De csak óvatosan, nehogy a hétvégét összeveszéssel kezdjétek… Hidd el, hogy minden beleférhet a két napba, amit szeretnétek!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombatra szervezzetek magatoknak romantikus randit, aminek remélhetőleg szenvedélyes kifutása lesz. Vasárnap evezzetek praktikusabb vizekre, akár otthoni közös tevékenységben is gondolkodhattok, de az is beleférhet, hogy mindketten belevetitek magatokat saját hobbitokba – megengedve ezt egymásnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top