nlc.hu
Horoszkóp
Holnap irányt vált a Plútó

Irányt vált a Plútó, mondjuk, mit hoz!

2024. Október 12-én a Plútó irányt vált, és elkezd újra előre haladni, ami jelentős asztrológiai esemény. Itt vannak a részletek!

A tettek ideje

A Plútó retrográd időszaka mindig mélyreható változásokat hoz, főleg a belső átalakulás és a régi minták elengedése terén. Amikor egy bolygó visszafelé halad, az energiája inkább belső, míg amikor előre halad, akkor kifelé irányuló hatásokat tapasztalunk. Ez a változás különösen fontos, mert lehetőséget ad arra, hogy a retrográd alatt felmerült problémákat most konkrét tettekkel oldjuk meg.

Holnap irányt vált a Plutó

(Fotó: Getty Images)

Régi minták elengedése

A Plútó, mint a transzformáció és az újjászületés bolygója, erőteljesen hat az egyénre és a társadalomra is. Amikor előre kezd haladni, lehetőség nyílik arra, hogy elengedjük a múltban gyökerező negatív mintákat, és új alapokra helyezzük az életünket. Ebben az időszakban sokan érezhetik, hogy készen állnak lezárni a belső küzdelmeket, és kilépni a változások következő szakaszába. Ez egy remek időszak arra, hogy cselekedjünk és építkezzünk a korábbi tapasztalatainkból, hiszen a Plútó energiái most azt támogatják, hogy megszabaduljunk mindentől, ami már nem szolgál minket.

Tartós változások

Az irányváltás hosszú távú hatásai különösen erősek lesznek, hiszen a Plútó lassú mozgású bolygó, ami mély és tartós változásokat hoz. Azok, akik hajlandóak szembenézni a múltbéli sérülésekkel és elavult struktúrákkal, most végre fellélegezhetnek, és új kezdetekre számíthatnak. Az elengedés és az újjászületés tematikája továbbra is jelen lesz, de most már aktívabb, kifelé irányuló módon. Ez az időszak kiváló lehetőség arra, hogy az emberek tudatosan formálják át életüket, és bátran tegyenek lépéseket a fejlődésük érdekében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top