nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi csillagjegy horoszkóp szerelmeseknek

Csapdák és traumák szorításában – Szerelmi horoszkóp 2024. október 12-13.

Örömök és buktatók is várhatnak rátok hétvégén a szerelmi horoszkóp szerint.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy hajlamos lehetsz a szerelem csataterén vagdalkozva törni előre, pedig sajnos így csak nagyobb sebeket szerezhetsz. Inkább hangolódj finomabb szinteken kedvesedre, várd meg, míg leülepszik a köd és nyugodt szívvel fontoljátok meg a következő közös lépést.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne engedd, hogy az idő megviselje a kapcsolatotokat. Persze más lehet a hangulat egy régi kapcsolatban, mint amikor még a rózsaszín köd ült rajtatok. Hétvégére szervezzetek magatoknak randit, örülve egymásnak, csak a szépet látva.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem szabad megijedned attól, hogy mélyebbre menj az érzelmek világában. Nem olyan egyszerű, mint a felszínen röpködni, viszont tartósabb eredménnyel kecsegtet. Kedvesed értékelni fogja, ha nem titkolózol előtte, hanem őszintén feltárod előtte lapjaidat.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hűségesen őrködsz szerelmi köteléketek fölött, így nem kell aggódnod, ha egy próbatétel érkezik. Még az is lehet, hogy nem is éled meg annak, hiszen szerelmed és szereteted megkérdőjelezhetetlen párod iránt.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az általad olyannyira vágyott béke és harmónia lehívható kettőtök közé pároddal, de türelem kell hozzá mindkettőtök részéről. Különösen akkor, ha érzelmileg zaklatottak vagytok egy friss helyzet miatt, hosszabb idő lehet, míg felszáll a heves érzések köde és újra tiszta fejjel tudtok gondolkodni.

Férfi és nő, hétvégi szerelmi horoszkóp

Fotó: Getty Images

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hajlamos lehetsz rá, hogy sokáig, túl sokáig is nyalogatod régen szerzett sebeidet, de ezzel sajnos már nem a gyógyulást segíted. Sőt, nem hagyod, hogy nyomtalanul beforrjanak a sebhelyek. Végy nagy levegőt és adj esélyt az újnak, arccal és szívvel a jövőd felé fordulva.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Úgy érezheted, hogy újabb és újabb kihívások terhelik meg kapcsolatotokat. Ne aggódj, a próbatételek már csak ilyenek, de a legnagyobb öröm az lesz, ha együtt bukkantok a felszínre a hétvégi merülés után. Minél előbb, annál több felszabadult idő jut nektek.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Maradj aktív, tegyél meg mindent azért, hogy az esetleges kapcsolati csapdákból épségben kerüljetek ki. Lehet, hogy önérzetedben megtépázva, de ha összefogva, sőt, összekapaszkodva jutottatok ki a gödörből, az erősíti egymásba vetett bizalmatokat és hosszú távra összekovácsolhat benneteket.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Változás jöhet, ami lehet vég, de lehet új kezdet is. Nem biztos, hogy ez szakítást jelent, megtörténhet egy kapcsolaton belül is. Hogyan tudnátok új életet kezdeni? A régi sebeket igenis be lehet gyógyítani – ha mindketten akarjátok.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem könnyű feltárulkozni mások előtt, de ha félelmedet közömbös viselkedéssel palástolod, annak nem lesz túl jó végi szerelmi kapcsolatodban. Vállald fel és mutasd ki egyértelműbben érzéseidet a hétvégén, ha szorosabb kapcsolatra vágysz kedveseddel.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindig és mindenhol lehet újrakezdeni, új impulzust adni egy kapcsolatba. Az sem baj, ha ezért nem forgatsz fel mindent magad körül, elegendő most egy kis részletre koncentrálnod. Ha azt sikerül megújítanod, párod is hálás lesz érte és persze neked is könnyebb lesz az egész helyzet.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az elfojtott, feldolgozatlan emlékek megkeseríthetik a hangulatodat. Jobb lenne ezeket feldolgozni, elengedni, kebledre ölelni és túljutni felettük. Mindenkinek könnyebb lesz így. Ha sikerül, az olyan élmény lesz, mintha falak omlanának le köztetek pároddal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top