nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek félnek a betegségektől

Ezek a csillagjegyek félnek a betegségektől

A hideg idő és a járványok közeledtével méginkább.

Rák

A Rák nagyon érzelmes és érzékeny is. Mivel nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, a testi épsége is kiemelt fontosságú számára. Gyakran aggódik a saját és szerettei egészsége miatt, mert a betegségeket veszélyként éli meg, amik felboríthatják a családi harmóniát. A Rák érzékeny lelke miatt könnyen átveszi mások aggodalmait is, és ha valaki a környezetében megbetegszik, ő is könnyen stresszessé válhat. Emiatt igyekszik mindig gondoskodni magáról és szeretteiről, hogy minimalizálja a betegségek kockázatát.

Ezek a csillagjegyek félnek a betegségektől

(Fotó: Getty Images)

Szűz

A Szűz rendkívül aprólékos és figyelmes, így hajlamos sokat aggódni az egészsége miatt. Mivel a részletek megszállottja, állandóan elemzi a testének minden apró jelét, és könnyen pánikba eshet, ha valami szokatlant tapasztal. Nagyon elővigyázatos, és mindent megtesz azért, hogy megelőzze a betegségeket, például egészségesen étkezik és odafigyel a napi rutinjára. Az aggodalma azonban néha túlzóvá válhat nála, és túlzásba viheti a dolgokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top