nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek stresszmentes lesz a hete

Csillagjegyek, akiknek stresszmentes lesz a hete

Ezeknek a csillagjegyeknek stressztől mentes lesz a hete.

Mérleg

A héten csak nyugalmat szeretnél, és meg is kapod. Ez egy stresszmentes hét lesz, ami nagyon kijár neked. Nagyon sok minden volt, ami miatt az elmúlt időszakban stresszeltél. Ez nemcsak a munka, de a magánéleted rovására is ment. Ezen a héten a fontos dolgokra és a pihenésre is marad időd, amit talán a legjobban értékelsz majd, hiszen az elmúlt időszakban csak rohangáltál. Jobban tudsz koncentrálni a társasági életedre is, ami feltölt energiával. Ez egy valóban klassz hét lesz!

Csillagjegyek, akiknek stresszmentes lesz a hete

(Fotó: Getty Images)

Bika

Ezen a héten egészen jó formádat hozod. Nincs olyan feladat, probléma, amit ne tudnál most könnyedén megoldani, ez pedig nyugalommal áraszt el. Semmi stressz nem lesz ezen a héten a munkahelyen és magánéletedben sem. Minden úgy alakul, ahogy elterveztétek, és ez egészen megfizethetetlen érzés számodra. Ezen a héten te leszel a nyugalom szigete, a támogató erő a többieknek. Végre egy jó hét, amit élvezni is fogsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top