nlc.hu
Horoszkóp
Erre számíthatunk most, fogyóhold idején

Erre számíthatunk most, fogyóhold idején

Az október 17-ei telihold után most a fogyó hold fázisában vagyunk. Mutatjuk, mire használhatjuk!

Lezárás

Fogyóhold idején az energiák lassulnak, és ez az időszak tökéletes alkalom arra, hogy visszavonuljunk, elengedjük a felesleges dolgokat, és felkészüljünk az új kezdetekre. A hold fázisának csökkenése szimbolizálja a lezárást és a tisztítást, így most érdemes befejezni a félbemaradt feladatokat, és megszabadulni mindattól, ami már nem szolgál minket.

Erre számíthatunk most, fogyóhold idején

(Fotó: Getty Images)

Elengedés

A fogyóhold alatt sokan érezhetik, hogy szükségük van egy kis pihenésre, és talán többet vágyakoznak az egyedüllétre, mint általában. Most van itt az ideje a belső munkának, az érzelmi és fizikai tisztulásnak, valamint, hogy elengedjük a múltbéli szerelmeket és a bennünket hátráltató gondolatokat. Ez az időszak különösen kedvez a régi szokások elhagyásának és a régóta halogatott lezárásoknak, legyen szó akár munkáról, akár kapcsolatokról.

Felkészülés

Mivel a fogyóhold az elengedésről szól, most érdemes visszanézni az elmúlt hetek eseményeire, és tudatosan végiggondolni, mi az, ami már nem szolgál minket. Ha ezt meg tudjuk tenni, a következő újhold új lehetőségeket hoz majd, és frissen, megújulva léphetünk tovább. Ez a holdfázis remek alkalom arra is, hogy felkészüljünk a jövőbeli céljainkra, és megtisztítsuk az utat az új kezdetek előtt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top