nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik kikészülnek a Skorpió havában

Csillagjegyek, akik kikészülnek a Skorpió havában

Ezeknek a csillagjegyeknek komoly kihívásokat hoz a Skorpió hava.

Kos

Ne ijedj meg, bármit is látsz, tapasztalsz. Valójában jobb helyzetben vagy a többieknél, hiszen uralkodó bolygód, a Mars a Skorpió jegy uralkodója is. Éppen ezért a Skorpióhoz hasonlóan te is nagyon mélyen érző típus vagy, ugyanakkor a te érzelmeid jóval egyértelműbbek, tisztábbak. De éppen az okoz most nehézséget, hogy őszintén megmutasd az érzéseidet, és valódi önmagad lehess. Nagyon nehéz, szorongással teli időszak vár rád. Teljesen össze vagy zavarodva, nem igazán tudod, hogy kezeld a szembejövő problémákat. Lehet, ebben a hónapban nem is fogod tudni megoldani őket.

Csillagjegyek, akik kikészülnek a Skorpió havában

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

Talán magadat is megleped, mennyire jól tudsz most titkot tartani. Semmi kedved a pletykákhoz, de valójában még a társasághoz sem. A Skorpió hava mégis arra késztet, hogy magadba tekints, hogy kicsit bezárkózz, ez pedig titkolózással is járhat. Valójában rád is fér, hogy némi szünetet tarts, és visszavégy az amúgy erős lendületből. A Skorpió hava mindenkor katartikus élményekkel ajándékoz meg annak ellenére is, hogy először a nehézségeket, a fájdalmat érzed.

via

Ez is érdekelhet Ez a Skorpió havának angyalszáma Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top