nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiket jobb, ha nem sértesz meg

Csillagjegyek, akiket jobb, ha nem sértesz meg

Ha megsérted a következő csillagjegyeket, nagyon kiállhatatlanok tudnak lesznek veled.

Nyilas

Imádja, ha ő van a középpontban, ha minden csak róla szól. Ha megjegyzést teszel a viselkedésére, vagy több figyelmet követelsz tőle, még ő sértődik meg. Szörnyű felfuvalkodottá válik, és oda szúr, ahol a legjobban fáj. Még arra is vetemedhet, hogy leszóljon. nem szabad ezt tűrni, ha úgy hozza a helyzet, igenis vissza kell neki szólni. Talán észreveszi magát.

Csillagjegyek, akiket jobb, ha nem sértesz meg

(Fotó: Getty Images)

Halak

Lemondja a találkozót, vagy egyből azzal fogad, hogy elege van belőled, hiszen úgysem érted meg. Ha pedig neked lesz eleged belőle, hatalmas drámára és színjátékra készülj. Nagyon csúnyán oda tud mondani, még akkor is, amikor nem adtál rá semmi okot. Nagyon nehéz vele megtalálni a közös nevezőt.

Bak

Szereti magát felsőbbrendűnek érezni, ez sznobságában mutatkozik meg. Számos apró dologgal iskoláz le, de ezzel csak saját egóját próbálja táplálni. Ha pedig rákérdezel, miért van szüksége folyton önfényezésre és megerősítésre, akkor nagyon meg fog orrolni, és olyanokat vág a fejedhez, ami nem fog jól esni. Jobb nem kihúzni nála a gyufát.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top