nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akik a dolgok mélyére láthatnak – Heti horoszkóp 2024. október 28-november 3.

Beléptünk már a Skorpió időszakába, melyben mélyebbre láthatunk, de esélyt is kapunk a heti horoszkóp biztatása szerint, hogy kievickéljünk a fényre.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Jó, ha ránézel azokra a projektjeidre, melyek családod és persze magad pénzügyi helyzetét biztos alapokra helyezthetik. Sajnos, egyre nehezebb manapság biztos tippeket adni ezekben az ügyekben, mindenesetre amennyire tudod, a biztonságos utat válaszd.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Állj nyitottan a dolgok elé, bármi is jön a héten. Lehet helye a spontán reakcióknak is egy.-egy helyzetben, bár jöhetnek olyan kihívások, melyekben nem érzed igazán komfortosan magad. Ennek ellenére próbálj együtt maradni a többiekkel.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Most lehetőséged lehet, hogy a felszín alá láss, mind kapcsolataidban, mind projektjeidben. Ne húzódozz ettől, mert így megláthatod az okokat és sokkal jobb döntéseket hozhatsz. A héten érdemes lenne megfontolnod, hogy milyen életmódbeli változtatást tudnál elképzelni, mely támogatná egészségedet.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Érzelmileg rázósabb hét jöhet, de a hét vége felé új erőre kaphatsz, akár főnixként újjászületve és szárnyalva. Próbálj kikecmeregni a rád törő rosszkedvből, ebben sokat segíthet, ha a héten több időt és energiát szánsz kedvenc mozgásformádra.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

A mostani időszak alkalmas lehet arra, hogy a dolgok és folyamatok mélyére láss. Ez pedig megkönnyítheti azt, hogy változást hozz a napjaidba. Ehhez vedd elő eddig csak dédelgetett kreatív ötleteidet és tervezd meg, hogy hogyan tudnád konkrét lépésekké alakítani.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Eddigi szorgalmas és kitartó munkád beérni látszik. Engedd meg magadnak, hogy saját magad megerősítésére is jusson ezekből a javakból. Ha a miértek mélyére nézel, az elbizonytalaníthat, pedig csak végig kell gondolnod logikusan az okok és okozatok láncolatát, ebből megtudhatod, hogy mi legyen a következő lépésed.

Nő átnéz egy óriási nagyítóüvegen

Fotó: GettyImages

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Jó lenne a héten péntekig végére járni a függőben lévő dolgaidnak és tisztázni mindent, amit csak tudsz és hatalmadban áll. Így tudsz majd az újholddal szinte újjászületni, de legalábbis megújulni. Ne rettenj meg, bármilyen nehézséggel találkozol is.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

A te időszakodban telik majd az egész hét. Sorra feltárulhatnak előtted olyan rejtett dolgok, melyeket lehet, hogy eddig is sejtettél, de teljes mértékben most nyílhatnak meg előtted. Áss a dolgok mélyére, most jó esélyed van, hogy az indítóokokig menj vissza, így jóval bölcsebben reagálhatsz.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Ha fájdalmas is, lehet, hogy érdemes lenne szembesülnöd legbelsőbb érzelmeiddel és indíttatásaiddal. Ez megmagyarázhatja döntéseidet és azt is, hogy miért arra veszed az irányt, amerre mostanában indultál. Hidd el, ha úgy látod jónak, lehet még módosítani és elfordíthatod a kormányrudat.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Nehéznek tűnhet, mégis egyre közelebb jöhet olyan lehetőség, melyben együttműködhetsz másokkal és így együtt messzebbre juthattok. Hidd el, hogy nem baj, ha legalább bizalmasaid előtt fellebbented a fátylat lényed sebezhetőbb oldala elől. A bizalom nem tesz gyengébbé, inkább kapcsolatotokat erősítheti meg.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Bár valószínűleg egyébként sincs ellenedre, hogy a dolgok mélyére nézz, mégis jöhet most olyan időszak, amikor még inkább ráláthatsz az okokra. Ez akár új döntésekre is sarkallhat, mindenesetre ne hamarkodd el a dolgot. Jó lenne minden részletet kiderítened.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Jó lenne pontosan tisztáznod magaddal, hogy mit is szeretnél, merre szeretnél lépni az év hátralévő részében. Ha látod a célt, az utat övező félelmek mélyére is könnyebb lesz nézned és így az ellenszert is jobban megtalálhatod.

Ez is érdekelhet Felgyorsulnak az események a jövő héten Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top