Horoszkóp

Melyik álomfogót választod? S milyen érdekes részletet árul el rólad?

Különleges személyiségteszt következik. A feladat nagyon egyszerű: válassz egyet a gyönyörű álomfogók közül. S vajon mit árul el a választásod rólad? Íme a részletek.

Az őslakos indiánok erősen hittek a szellemek létezésében. Csodaszép álomfogókat készítettek – és készítenek ma is –, amelyek elűzik a rossz szellemeket, a rémálmokat. Hitük szerint, ha álomfogót lógatnak a sátrukba, az ablak elé, az ágyuk fölé, pozitív és nyugodt álomra számíthatnak.

Nézd meg ezeket a gyönyörű rajzokat, s válassz egyet közülük a megérzéseidre hagyatkozva. Választásod ezúttal is nagyon sokat árul el rólad. Ez a csodaszép személyiségteszt a lelkedbe világít. Vajon mi mindent hoz fel a tudattalanodból? Miután döntöttél, a válaszodért görgess a képek alá.

Melyik gyönyörű álomfogót választod?

Melyik gyönyörű álomfogót választod? (Fotók: Getty)

Ezt árulja el a személyiségedről az 1. álomfogó

Ha szerinted az első álomfogó a legszebb, megbízható, szavahihető és igaz barát vagy. Ösztönösen és nagyon könnyen ráérzel, hogy kiben bízhatsz meg. Bizalmadért te is feltétlen bizalmat vársz a másik embertől. Nem nagyon szereted, ha bármi is felborítja a napi rutinodat, ragaszkodsz a megszokásokhoz, és persze a hozzád igazán közel álló emberekhez is. Hűséges, kitartó a személyiségtípusod.

Ezt meséli a személyiségedről a 2. álomfogó

Ha a sorban a második álomfogót választottad, minden bizonnyal érzékeny és nagyon tiszta lélek lakozik benned. Ösztönösen megérzed és elkerülöd a negatív kisugárzású embereket, akiknek nem tiszták a szándékaik. Legjobban a szeretteid körében érzed magad, hiszek ők biztonságot jelentenek számodra. Amikor a dolgok nem a vágyaid szerint alakulnak, inkább magadba fordulsz, s egyedül próbálsz visszatalálni a belső békéhez és harmóniához.

Ezt mondja el rólad a 3. álomfogó

Amennyiben a harmadik álomfogót választottad, optimista és nyitott a személyiséged. Könnyen és ismerkedsz, sosem ítélkezel mások fölött. Ugyanakkor nagyon tartasz attól, hogy téged ítélnek meg rosszul a többiek. Sosem döntesz könnyen, sokszor és alaposan átgondolod a választásaidat. Szívesen tervezgetsz, de ezt sem kapkodod el sosem. A lehető legjobb megoldásra törekszel minden helyzetben.

Ezt tudhatod meg magadról, ha a 4. álomfogót választottad

A sorban a negyedik álomfogó szerint a személyiséged érzékeny, empatikus és támogató. Nagyon együtt érző vagy, s szívesen segítesz mindenkinek, aki csak kéri tőled. Belső érzékenységednek köszönhetően szavak nélkül is pontosan tudod, mire van szüksége a másik embernek. Viszont ugyanezen okból sokszor jóval bántóbbnak érzed mások szavait, mint amilyenek azok valójában.

Az 5. álomfogó ezt árulja el a személyiségedről

Ha az ötödik álomfogót választottad, elfogulatlan, tárgyilagos ember vagy, nagyon önálló és független is. Időnként rémesen makacs lehetsz, mert amit a fejedbe veszel, arról nagyon nehéz lebeszélni téged. Nagyszerű tulajdonságod ugyanakkor, hogy nem veszed magadra mások véleményét. De az már nem annyira pozitív, hogy hajlamos vagy azonnal elutasítani a többiek javaslatait. Nem nagyon hallgatod meg a többieket, pedig nekik is lehetnek okos javaslataik.

(via david wolfe) Kiemelt fotó: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top