Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Neked is szerelmet hoz a tavasz?

A tavasz sokak életébe hoz majd új szerelmet és új lehetőségeket. Te is köztük vagy? Ez kiderül a hétvégi és szerelmi horoszkópunkból, amelyben most azt is megtudhatod, hogy mit kell tenned a boldog párkapcsolat és a bőség érdekében a következő napokban. (Ne felejtsd el: ha boldog párkapcsolatban élsz, az új szerelemre vonatkozó előrejelzés nem vonatkozik rád. Ha azonban haldoklik a párkapcsolatod nagyon is komolyan veheted. Még az is lehet, hogy a kapcsolatod megjavulásának esélyeit olvashatod ki ezekből a számokból.)

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Vedd végre észre, hogy milyen nagy szükséged van a szerelemre, az érzelmekre, a társas kapcsolatokra. Tudom, hogy ezen a héten milyen fontos jelszó volt a számodra az, hogy egyedül is meg tudod csinálni. Most azonban eljött annak az ideje, hogy valaki mással is szövetkezz, hogy valaki másra is hagyatkozz.
Az új szerelem esélye az életedben tavasszal: 80% – Pontosan tudod, hogy ki az, akibe “szívesen beleszeretnél” és most jó esélyed van arra, hogy valóban ő lesz a következő szerelmed.

Bőség: Sokféle hibát elkövettél már az életedben a pénzzel kapcsolatban. A következő időszakban azonban kijavíthatod ezeket a hibákat. A sok feleslegesen kifizetett összegre gondolj úgy, mint egyfajta tanulópénzre. Valamire, amit ki kellett fizetned azért, hogy tanulhass.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy tűnik, hogy nem ugyanolyan mércével méred az embereket: Akit szeretsz attól sokkal, de sokkal többet követelsz. Ez pedig olyasmi, ami igazán elkeserítő lehet a szeretteid számára. Lehet, hogy most jóval engedékenyebbnek, és szeretettelibbnek kellene lenned azokkal, akiket szeretsz és önmagaddal is!
Az új szerelem esélye az életedben tavasszal: 20% – Ha a külső és az anyagi helyzet alapján akarsz válogatni. 95% – Ha a személyiség és a belső tulajdonságok alapján döntesz.

Bőség: Valaki azt akarja elhitetni veled, hogy egy nagyon nehéz anyagi helyzet vár rád. Talán a szüleid, talán a főnökeid és munkatársaid ijesztgetnek. Neked pedig az a dolgod, hogy biztos legyél benne: Minden helyzetet meg tudsz oldani.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy tűnik, hogy egy barátságod mély hatással van a párkapcsolatodra is. Lehet, hogy egy barátnőd szeretne mélyebben belefolyni az életedbe, és az sem lehetetlen, hogy örülne neki, ha neki is olyan párkapcsolata lenne, mint neked. Lehet, hogy valójában a szerelmi életedet szeretné lemásolni? Vajon tudsz-e ebben segíteni neki?
Az új szerelem esélye az életedben tavasszal: 73% – Nagyon fontos, hogy most ne az esélyeken agyalj, hanem ismerd fel a lehetőségeket, ha új szerelmet szeretnél!

Bőség: A világ tele van számodra érthetetlen jelenségekkel és számodra érthetetlen munkakörökkel. Könnyen lehet, hogy nemsokára a te munkád is ilyen modern és furcsa irányban változik. Ne lepődj meg, ha hamarosan olyasmivel foglalkozol majd, amiről gyerekkorodban még nem is hallottál.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Minden egy kicsit fakóbbnak tűnik körülötted. Úgy érzed, mintha nem azt kapnád az élettől, amit neked ígértek, ami neked jár. Fontos, hogy felismerd: Csak annyi volt az ígéret, hogy lehetőségeket és esélyeket kapsz. Ezeket neked kell felismerned és kihasználnod. Ez különösen igaz a párkapcsolatodra ezen a hétvégén: most lehetőséget kaptok arra, hogy szorosabbra fűzzétek a kapcsolatotokat.
Az új szerelem esélye az életedben tavasszal: 33% és 66% között ingadozik az esélyed. Minden attól függ, hogy milyen hamar ismered fel, mi az, amire valóban szükséged van egy párkapcsolatban, és mi az, amit te tudsz és szeretsz is adni.

Bőség: Örülnél neki, ha lennének receptek, örülnél neki, ha valaki megmondaná neked, hogy mit kell tenni abban a helyzetben, amelyben vagy. Ez azonban egy olyan döntéshelyzet, amilyen még nem volt korábban (és talán soha többet nem is lesz), egyedül a belső bölcsességedre érdemes hallgatnod ebben a helyzetben.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ajándékozd meg a szerelmedet azzal, ami neki a legfontosabb: Ajándékozd meg őt a jelenléteddel. Figyelj oda rá, érintsd meg, beszélj hozzá, adj neki sok-sok időt, és hagyd, hogy a közösen töltött időben élmények szülessenek. Most a legnagyobb szükségetek arra van, hogy együtt lehessetek végre, és egymásra figyelhessetek végre.
Az új szerelem esélye az életedben tavasszal: 58% – Tudom, hogy egy sokkal magasabb számot szeretnél itt látni. Mondjuk 111%-ot. De az a helyzet, hogy meg kell nyitnod a szívedet a szerelemre, és ez időt vesz majd igénybe.

Bőség: Ideje lenne abbahagyni a légvárak építgetését a pénzügyekkel kapcsolatban. Ezek helyett építhetnél valódi várakat. Pontosabban valódi pénzügyi terveket, és ezeket el is kezdhetnéd végrehajtani. Most azonnal. Ne várj tovább!

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán még sohasem érezted akkora szükségét annak, hogy rád figyeljen a párod. Nagy szükséged van a beszélgetésekre, arra, hogy kimondhasd az érzelmeidet, és hogy megoszthasd vele azokat a gondolatokat, amelyek a lelkedet nyomják. Szükséged van az őszinte beszélgetésekre, a figyelemre és arra, hogy meghallgassanak.
Az új szerelem esélye az életedben tavasszal: 77% – A tavasz elhozza az új szerelem lehetőségét az életedbe, ez egészen biztos. De ha a lelki sebeidre és a félreértésekre figyelsz, nem veszed észre ezt az esélyt. Ezért csak 77% a szerelem esélye.

Bőség: Nagyon fontos, hogy most azonnal kezdd el rendezni egy anyagi tévedésedet. Valamit, amit elrontottál, vagy ami önhibádon kívül alakult máshogy. Fontos, hogy ne várj tovább a helyzet rendezésével, mert az könnyen túlnőhet rajtad.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy picit talán meg kellene szegnetek a saját szabályaitokat. Úgy tűnik, hogy túl sok és túl nehéz belső szabályt állítottatok fel magatoknak. Ezek a szabályok valójában csak azt a célt szolgálják, hogy bebiztosítsák az érzelmeiteket. De – a sors furcsa fintora – pont a rideg szabályok, merev alapelvek és rigolyák lehetnek azok, amelyek aláássák a szerelmi boldogságotokat.
Az új szerelem esélye az életedben tavasszal: 89% – Vond be a barátaidat is a párkeresésbe, hiszen valaki már találkozott a pároddal. Valaki talán jól ismeri őt, és hamarosan bemutatja neked.

Bőség: A pénzügyekben körültekintőbbnek kellene lenned. Jobban meg kellene nézned, hogy hova és mennyit fektetsz be. Csak olyan helyre adj a pénzedből, ahol tudod, hogy valóban visszakapod majd. ez különösen fontos, ha kölcsönkérnek tőled!

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sok hűhó semmiért – így is jellemezhetnénk a hétvégédet. Úgy tűnik, hogy most sok mindent megteszel azért, hogy a te érdekeid érvényesüljenek a családban és a kapcsolatodban. Pedig könnyen lehet, hogy jobban járnál, ha mindent ráhagynál másokra. Lehet, hogy azzal járnál a legjobban, ha pont a párodra bíznád a döntéseket és az irányítást.
Az új szerelem esélye az életedben tavasszal: 25% – És ezt szinte szó szerint is veheted: Legalább négy emberrel kezdesz el találkozgatni, amire megtalálod azt, aki ideális választás lesz a számodra.

Bőség: Talált pénz vár rád a hétvégén. Most olyan pénzösszeg üti a markodat, amelyre nem számítottál, és amelynek igencsak megvan a helye. Gondolkodás nélkül költsd el ezt az összeget arra, ami először az eszedbe jut!

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Ha úgy érzed, hogy a szerelmed nem figyel rád eléggé, annak megvan az oka. Könnyen lehet, hogy neki most valóban nincs annyi ideje rád, mint amennyit megszoktál. Könnyen lehet, hogy tényleg nem kapod meg azt a figyelmet, amit megszoktál, és amit valóban megérdemelnél. Most ezt szelíden és kedvesen mondd el a szerelmednek. Mondd úgy, hogy örüljön neki, mennyire vágysz rá.
Az új szerelem esélye az életedben tavasszal:
55% – Könnyen lehet, hogy az új szerelem előtt még be kell gyógyítanod a múlt sebeit, és el kell engedned valakit, aki régen sokat jelentett neked, de sokat bántott téged.

Bőség: Nem mindig szeretsz beleállni a kemény döntésekbe, és nem mindig szereted határozottan kimondani azt, ami neked jó. Úgy tűnik, hogy ez a hétvégén elkerülhetetlen lesz. Ragaszkodj az anyagi érdekeidhez, és ahhoz, hogy mindenki figyelembe vegye a döntéseidet.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Lassan egy egész listátok lesz arról, hogy mi mindent szeretnétek csinálni a tavaszi hétvégéken, de úgy tűnik, hogy ezeket a terveket valahogy sohasem sikerül maradéktalanul megvalósítanotok. Lehet, hogy a hétvégén sokkal komolyabban kellene vennetek saját magatokat, és a terveiteket? Ezt a hétvégét szánhatnátok arra, hogy visszataláljatok egymáshoz lélekben is.
Az új szerelem esélye az életedben tavasszal: 69% – Tudod, hogy lassan eljön az új szerelem ideje, de valami még hiányzik ahhoz, hogy valóban őszintén beleengedd magadat a szerelembe.

Bőség: Egy kicsit unod már a pénz témát. Úgy érzed, hogy mindenki sokkal anyagiasabb a közeledben, mint ahogyan az indokolt lenne. Úgy érzed, hogy mindenki sokkal, de sokkal többet foglalkozik azzal, hogy kinek mennyi pénze van, mint amennyit kellene. Talán neked sem kellene most annyit foglalkoznod a pénzügyekkel?

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szeretnéd, ha a párod tudná: mindig, minden körülmények között ott állsz majd mellette. Szeretnéd, ha tudná, hogy milyen mély a kapcsolat köztetek, és hogy milyen komolyan gondolod ezt a szerelmet. De ezek olyan dolgok, amelyeket talán nem lehet szavakkal elmondani. Ezek olyan dolgok, amelyeket talán csak éreztetni lehet. Most a gesztusok, a mozdulatok, az érintések beszélnek helyetted.
Az új szerelem esélye az életedben tavasszal: 49% – Tedd a szívedre a kezedet: Szeretnél új szerelmet két hónapon belül, vagy ez túl gyors tempónak tűnik? Ha még szingli vagy, ezt a két hónapot a felkészüléssel töltöd a legszívesebben.

Bőség: Abban nem vagy biztos, hogy jó döntést hoztál-e némi plusz bevétel reményében. Kérlek nyugodj meg: a döntés jó volt, mert ennek az összegnek megvan a helye. Hamarosan pedig kiléphetsz abból a kötelezettségből,a melyet most magadra vállaltál némi plusz bevételért.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy senki sem képes betartani az ígéreteit, és mindenki csak felelőtlenül beszél összevissza körülötted. Különösen bosszantó, ha a párod (vagy az, akivel randizol) nem tartja be az ígéreteit. Ha jobban belegondolsz, talán rájössz arra, hogy te magad sem tartod be a magadnak tett ígéreteidet. Ezen pedig könnyen változtathatnál.
Az új szerelem esélye az életedben tavasszal: 90% – Ha most reménytelennek is érzed a szerelmet megnyugodhatsz: a nyár előtt fellángolnak az érzelmeid.

Bőség: Ha magad elé képzeled a pénzügyeidet, ha magad elé képzeled mindazt, amit szeretnél elérni az anyagiakban azzal nagy-nagy lökést adsz az eseményeknek. A hétvégén használd az álmodozás segítő erejét, és álmodd meg az új munkádat, az új projektedet, az új vállalkozásodat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top