Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Mennyire szeretnek a hétvégén?

Mindannyiunknak szükségünk van a szerelemre és a szeretetre. Azoknak is, akik ezt tagadják, vagy akik azzal hitegetik magukat, hogy az igaz szeretet nem is létezik. Sőt! A következő napokban nekik van a legnagyobb szükségük a szeretetre. A hétvégi szerelmi és bőséghoroszkópból most megtudhatod, hogy mennyi szeretet áll a rendelkezésedre, és mit kell tenned ahhoz, hogy bőségesen legyen szeretet az életedben.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Pontosan tudnod kellene, hogy mit szeretnél valójában. Pontosan tudnod kellene, hogy mi az, amire szükséged van, és mi az, amit te tudsz nyújtani a szerelmednek. A viták annak a jelei, hogy nem tudjátok, mit adhattok, és mit várhattok egymásnak. A legfontosabb, hogy minél előbb tisztázzátok a viszonyokat, és hogy minél előbb bölcs szeretettel viszonyuljatok egymáshoz.

Bőség: A csavaros megoldások, és a trükközések helyett válaszd az egyenes utat. Ahelyett, hogy azon gondolkozol, mások hogyan akarnak átvágni, vedd észre, hogy te vagy az, aki szívesen trükközöl. Ez persze még nem baj, de nem is ok arra, hogy rosszindulatot feltételezz másokról!

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Rádragyog a szerelem a hétvégén. Szó szerint úgy érezheted, mintha most a szerelem jelentené a fényt az életedben, mintha most kezdene felkelni a szerelem napja a világodban. Sokkal többet mosolyogsz, és kezdesz élettel és szerelemmel megtelni. Ez pedig azért jó, mert a szerelmed csak azt a szeretetet tudja visszatükrözni neked, amit tőled kap meg.

Bőség: Végre nem kell azon töprengened, hogyan és honnan oldasz meg egy fontos kiadást. Végre van elég pénzed, és végre meg tudod valósítani az álmodat. Na jó, lehet, hogy ennyire még nem kell előre szaladnod: egyelőre élvezd az anyagi biztonságot az életedben.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos, hogy felismerd: a párkapcsolataid nagyon hasonló mintákat követnek. Az, ami az exekkel történt könnyen megismétlődhet a jelenlegi szerelmeddel. Megismétlődhet, de nem kell megismétlődnie. Lehetséges, hogy megváltoztasd a forgatókönyvedet, de ehhez az kell, hogy tudatosan felismerd a forgatókönyvet, és tudatosan egy másikat tervezz helyette magadnak.

Bőség: Könnyen esel túlzásokba a hétvégén. Igazán könnyen költekezel túl sokat, és fogalmad sincs arról, hogy meddig ér a takaród. Ezzel a költekezéssel talán valamit kompenzálsz. Vizsgáld meg magadban, hogy mi az, amit a pénzzel akarsz elfedni és eltakarni magad elől.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Néha elég lenne egy-egy jól kiválasztott szót a szerelmed fülébe suttognod ahhoz, hogy a kapcsolatotok ismét szárnyaljon. Tudom, milyen gyakran gondolod és milyen gyakran mondod azt, hogy szereted őt. De mi lenne, ha más szavakkal is kifejeznéd ezt? Biztosítsd arról a szerelmedet, hogy biztonságban és békében érzed magad mellette. Mondd el neki, hogy milyen sokat jelent ő a számodra.

Bőség: Annak ellenére vagy jó anyagi helyzetben, hogy a külvilág nem feltétlenül érti ezt. Ők talán egy kihívást vagy egy kudarcot látnak a pénzügyeidben, te azonban pontosan tudod, hogy ez a helyzet a rendeződés és a gyógyulás lehetőségét hordozza magában.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal nagyobb szükséged van arra, hogy szabadon szárnyaljon a képzeleted, mint eddig azt hitted. Most a szabadságra vágysz, és ez olyan fontos lett neked, hogy emiatt képes lennél szakítani is, vagy képes lennél arra, hogy nemet mondj egy randevúra. Hidd el, hogy a szabadságodat megőrizheted egy párkapcsolatban is úgy, hogy az mindkettőtöknek jó legyen.

Bőség: Végre a kezedbe vetted az irányítást. Persze rögtön el is engedted az első nehézségnél, de nem baj, mert az első próbálkozást követi a második, a harmadik, és így tovább, amíg végül teljes sikerrel jársz majd. Ne félj meghatározni mindazt, ami most történik veled és a pénzeddel!

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Azt érzed, hogy már megint pontosan ugyanúgy alakul ez a hétvége is, ahogyan az összes eddigi hétvége is alakult. Ettől pedig unatkozni kezdesz, amitől meg elszomorodsz, vagy ideges leszel – és egyik sem az, amit igazán szeretnél. Tedd izgalmassá ezt a hétvégét! Próbálj ki új dolgokat, és csinálj valamit máshogy, mint ahogy az eddig lenni szokott. Hidd el, ebben a szerelmed is partner lesz.

Bőség: Kezded érteni a szüleid anyagi nehézségeit, és kezded úgy érezni, hogy neked kötelességed támogatnod őket. A helyzet az, hogy ha megteheted, akkor segíthetsz nekik. De ne felejtsd el, hogy az élet természetes rendje fordítva van: Elvileg ők segítenek neked a boldogulásban, ha tudnak.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A túlzott önfeláldozásod nem vezet jóra  a kapcsolataidban. Talán úgy érzed, hogy mindenki kihasznál? Pedig valójában ők csak alkalmazkodnak az  önfeláldozó stílusodhoz: Azt hiszik, hogy neked az a jó, ha értük dolgozol. A párod különösen hajlamos most erre a tévedésre. Pedig neked az lenne a jó, ha mindkettőtökért dolgoznál (de egy kicsit jobban magadért).

Bőség: Vigyázat, most talán túlzottan is mások ügyeivel foglalkozol, és nem törődsz eleget magaddal: olyan nagyon szeretnéd, hogy a gyerekeidnek (vagy a rád bízottaknak) jó legyen, hogy elfelejtkezel önmagadról és a saját jólétedről. Pedig ezzel is foglalkoznod kellene.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Csőlátásod van a szerelemben, ami azt jelenti, hogy nem veszed észre a valóságot, csakis azt, ahogyan te látni akarod. Ha a kapcsolat elején vagy, akkor most rajongsz a szerelmedért. Ha a kapcsolatotok már megfáradt, akkor most csak a párod unalomig ismert hibáit látod. Pedig az igazság félúton van: vannak hibái, és vannak vonzó tulajdonságai is a szerelmednek.

Bőség: Őszinte vágy él benned arra, hogy megoldj egy bonyolult pénzügyi helyzetet. Olyan mélyen vágysz arra, hogy te fizethesd ki ebben azt az összeget, amire szükség van, hogy fel sem merülnek benned más lehetőségek: talán fizethetne más, vagy lehetne egy csere, vagy egy másik megoldás is.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Egyszerre szeretnél lenni két helyen a hétvégén. A szíved egyszerre húz a szerelmedhez és egy olyan helyzethez, amely egyszeri, megismételhetetlen, és amelyben úgy érzed, hogy nagy segítséget nyújthatsz egy családtagodnak. A legjobb megoldás az, ha kitalálod, hogy hogyan egyesítheted ezt a két programot úgy, hogy az mindenkinek jó legyen, és mindenkinek segítsen.

Bőség: Teljes szemléletváltásra van szükséged a pénzügyekben. Talán már te magad is érzékeled, hogy milyen nehézségeket jelent az eddigi szemléleted. Hamarosan megérkezik az életedbe az az ember, aki új utakat és új lehetőségeket mutathat neked, ha nyitott vagy ezekre.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Talán túl gyorsan lemondtál egy lehetőségről a szerelmi életedben. Ha szingli vagy, ez a lehetőség most egy új párkapcsolatról szólt. Ha párkapcsolatban élsz, a lehetőség a kapcsolatod megújításáról szólt. A lényeg az, hogy megkeresd ezt a párkapcsolati lehetőséget újra. Idézd fel magadban, hogy milyen alkalmak voltak a héten, és hozd létre ugyanazt a helyzetet újra.

Bőség: Mindent megteszel annak érdekében, hogy valakinek megtanítsd, hogyan bánjon a pénzzel az életeben. A sors iróniája az, hogy ennek ellenére neked vannak befizetetlen csekkjeid. Érdemes lenne a saját tanításaidat neked is megfogadnod és a saját anyagi helyzeteddel törődnöd.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tele vagy tervekkel, amelyeket majd a szerelmeddel fogtok megvalósítani. Remélem, már magadtól is tudod: a szerelmed nem vevő arra, ha ezeket a terveket kötelező feladatokként adod elő, és esetleg számon is kéred rajta a megvalósítást. Most sokkal szabadabban kellene kezelned a terveidet: Mesélj róluk vágyálmokként és ne feladatokként.

Bőség: Mindig van egy terved arra az esetre, ha megszorulnál anyagilag. Úgy tűnik, hogy most nem költesz olyan szabadon, mint ahogyan megtehetnéd azt, mert azt hiszed, hogy a spórolás fog megvédeni az újabb anyagi hullámvölgytől. Pedig valójában a bevételeidet kellene stabillá tenni.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végtelen vágy van benned a szeretetre és végtelen vágy van benned a szerelemre is. Sőt! Többször kérted a szerelmet, a boldogságot az Égtől (a legkülönfélébb formákban), és sokat dolgoztál azon, hogy boldogságban élhess. Ha úgy érzed, hogy eddig ezen hiába dolgoztál, tedd fel magadnak a kérdést: mit nem veszek észre, mi az, amit figyelmen kívül hagyok?

Bőség: Használd ki azt a lehetőséget, hogy kölcsönadhatsz valakinek, és bátran segíts a szeretteidnek. Fontos, hogy ez csak kölcsön legyen: Tehát már az odaadás pillanatában állapodjatok meg abban, hogy mikor érkezik vissza hozzád ez az összeg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top