Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Élvezd az életet, élvezd a szerelmet!

Itt a hétvége, itt az ideje, hogy élvezd az életet, élvezd a szerelmet! A következő napokban mindannyian hajlamosabbak vagyunk a hedonizmusra, arra, hogy az élet élvezetében elmerüljünk. Ebben csak a neheztelő gondolataink akadályoznak meg, amelyek szerint mindezt most nem tehetjük meg, nem érdemeljük meg, és különben is lenne jobb dolgunk. Nyugodtan csitítsd el magadban ezt a neheztelő hangot, és tudatosítsd magadban, hogy a következő napok az élet élvezetére valók az univerzum szerint is.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Mondd el a szerelmednek, hogy mennyire szereted. Beszélj az érzelmeidről, beszélj arról ami a szívedben zajlik, mert neki szüksége van arra, hogy tudjon erről – még akkor is, ha ezt nem mutatja ki. A hétvégén bátorságra lesz szükséged ahhoz, hogy megmutasd a szívedet azoknak, akiket szeretsz, de ez a bátorság sokszorosan megtérülő befektetésnek bizonyul majd a számodra.

Bőség: Nem kell minden helyzetet egyedül megoldanod. Még a pénzügyi helyzeteket sem. Még a család számláit sem neked kell egyedül befizetned. Itt az ideje annak, hogy másokat is bevonj végre a pénzügyek intézésébe ahelyett, hogy mindennel egyedül küzdenél meg.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Engedd bele magad a szerelembe, engedd bele magad az érzelmekbe. eddig talán azért védted magad a szeretettől, mert azt hitted, hogy az sérülékennyé tesz. A hétvégén megtapasztalhatod, hogy az igazság épp az ellenkezője: A szeretet erőssé és védetté tesz. A szeretet segít abban, hogy megvalósítsd a vágyaidat és abban is, hogy megtaláld a boldogságodat.

Bőség: Örömmel fedezed fel, hogy nem is annyi van a számládon, mint hitted. Könnyen lehet, hogy a pénztárcádban is olyan összegekre bukkansz, amelyekre nem is emlékeztél. A jövő hét elején pedig egy különleges ajánlatot is kaphatsz, amely jövedelmező lehetőséggel kecsegtet.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Gondtalan napok várnak rád, és most szívesen meg is feledkezel a hétköznapok nyűgéről. A hedonizmusban remek partnerre találsz a szerelmed személyében. Ő az, akivel igazán élvezed az életet és ő az, aki pontosan érti, hogy mit és miért szeretnél kipróbálni a hétvégén. Most nyugodtan vágjatok bele közös kalandokba, és nyugodtan szenteljétek ezt a három napot az élet élvezetének!

Bőség: Megtapasztalhatod a hétvégén, hogy a jó dolgok gyakran nem is kerülnek pénzbe. Sőt! Könnyen lehet, hogy a legjobb és legfontosabb dolgok valóban ingyen vannak. Most akkor tudod megélni a bőség élményét, ha nem a pénzt számolgatod.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A trükközés helyett az őszinteséget kellene választanod. Ahelyett, hogy megpróbálod eltitkolni az igazság egy részét sokkal jobban jársz azzal, ha messzemenőkig őszinte vagy. Az őszinteségednek valójában egyetlen határa lehet: Ne bánts meg másokat, és ne is áruld el mások titkait. Különösen fontos, hogy a szerelmed titkaira vigyázz, és ne oszd meg azokat illetéktelenekkel!

Bőség: Most talán úgy érzed, hogy túl sokat költesz, vagy túl keveset keresel. Ez a helyzet azonban csak egy átmeneti állapot, amelynek az a szerepe, hogy rávegyen a kiadásaid és a bevételeid újragondolására. Talán túl sok felesleges kiadást vállaltál el mostanában.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Vannak azok a napok, amikor annyi energiád van, annyi ötlet és terv van a fejedben, hogy alig tudod kitalálni, melyikbe fogj bele. Érdemes már most megtervezned, hogy azt, amire nem jut időd a hétvégén, mikor fogod megcsinálni, megtapasztalni és átélni. Érdemes a három napra szóló terveidet egy hétre, vagy inkább kettőre beosztani, mert így fér minden igazán jól bele.

Bőség: gyakorold az adakozást, gyakorold a másoknak való segítséget, gyakorold az őszinte segíteni akarást a hétvégén! Ha körülnézel, jó pár embert találhatsz, akiknek szívesen segítenél, és akik rá is szorulnak arra, hogy segíts nekik. Most pedig megvan minden lehetőséged is arra, hogy segíts.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem mindig az a segítő szándékú, aki annak mutatja magát, és nem mindig az a rosszindulatú, aki annak tűnik első látásra. A hétvégén várd meg, hogy mindenkiről kiderüljenek a valódi szándékai, és csak azután hozz meg egy-egy döntést, hogy tudod, kitől mire számíthatsz. A párodnak talán jobb az emberismerete, mint neked, így rá is érdemes lehet hallgatnod másokkal kapcsolatban!

Bőség: Ideje megtervezned a nyarat, a nyaralást, a gyerekek táborait, és mindenféle nyári kiadást. A hétvégén jó vagy abban, hogy előre gondolkozz és abban is, hogy előre tervezz. Ha idejében kezded el a szervezést, sokkal jobb lehetőséget találsz, mintha halogatnál!

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Gyorsan szeretnél túl lenni egy beszélgetésen a hétvégén, de úgy tűnik, hogy ez a téma kihatással lesz az egész hétvégédre. Ne felejtsd el, hogy a szerelmed mindenben támogat, és mindenben melletted áll. Még akkor is így van ez, ha látszólag néha máshogy néztek egy-egy helyzetet, és ha néha érvekkel kell meggyőznöd őt. Persze lehet, hogy nem kell meggyőznöd, elég, ha beszélgettek.

Bőség: Tudnod kell, hogy egy kívülálló nem úgy látja az anyagi helyzetedet, ahogyan te, vagy ahogy az a valóságban van. Épp ezért, kívülállóktól csak nagyon óvatosan fogadj el tanácsot a hétvégén. Különösen legyél óvatos, ha költekezésre akarnak rávenni!

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Idézd magad elé azt a képet, amit szeretnél átélni, lásd magad előtt, hogy milyen programokra vágysz a szerelmeddel. Akár párkapcsolatban élsz, akár keresed a szerelmet ezt a vizualizációt érdemes elvégezned a hétvégén akár többször is. Most hatalmas a teremtő erőd, és könnyen megteremtheted azt a szerelmet, amelyre valójában vágysz.

Bőség: A kapkodást kellene lecserélned tudatos, odafigyelős változtatásokra. A hétvégén figyelj oda arra, hogy minden pénzügyi döntésedet lassan hozd meg. Hogy mennyire lassan? Minden elhamarkodottnak bizonyulhat, amit két napnál gyorsabban döntesz el.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Itt az ideje annak, hogy meghúzd a határaidat. Itt az ideje annak, hogy leválaszd magadat másokról. Mostanában talán túl sokat adtál mások véleményére, és ez a szerelmi életedet is befolyásolhatta. Talán jó lenne, ha tudatosítanád magadban, hogy a szerelmi életed csak a te döntéseiden múlik. Te döntöd el, hogy kivel vagy, mit csináltok, és azt is, hogy mennyit mersz vagy tudsz adni magadból.

Bőség: Tudnod kell, hogy teljes egészében a kezedben tartod a pénzügyeid alakulását. Úgy értem: a kezedben tartod, de talán nem cselekszel, talán nem tudod, hogy mekkora hatalmad van a saját pénzügyeid felett. Szerencsére erre könnyen ráismerhetsz a hétvégén.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Talán változtatnotok kell egy terveteken, és talán nem alakul teljesen úgy a hétvége, mint ahogyan azt terveztétek. Könnyen lehet, hogy most a rugalmasság és a spontaneitás lesznek a legfontosabbak a számotokra. Az a két dolog, amiben pont nem vagytok olyan jók. De pont ezért szeretné az Élet azt, hogy most ezeket gyakoroljátok, és egy kicsit lazábbak legyetek.

Bőség: Túl sok időt töltesz azzal, hogy esténként azon elmélkedsz: mit és hogyan lehet kifizetni, mit és hogyan tudsz megoldani az életedben. A hétvégére el kellene felejtened az esti morfondírozásokat, ezek helyett inkább olvass el egy jó könyvet!

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mesélj magadnak új szerelmet, meséld újjá a szerelmedet a pároddal! Azzal, ha újrameséled magadnak, a szerelmednek és másoknak is a kapcsolatotokat, megkönnyíted, hogy megújítsátok ezt a kapcsolatot. Ha pedig szingli vagy, akkor főleg itt az ideje annak, hogy új kapcsolatot mesélj magadnak: meséld el magadnak és másoknak, hogy milyen boldog leszel egy szerelmes kapcsolatban. 

Bőség: Csak óvatosan a papírmunkával: Most valamit nem veszel észre akkor, amikor papírokat töltesz ki, és a hivatalos ügyeket intézed. Érdemes egy szakértővel is elolvastatnod mindent!

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Engedd bele magad a hétvégi szerelmes lustaságba! Gyakran érzed azt, hogy semmire sincs időd, főleg nem arra, hogy lustálkodj. De könnyen lehet, hogy valójában a lustálkodás, az ölelkezés, és a pihenés lennének a legfontosabb feladataid, amelyekre igazán időt kellene szánnod. Tegyél egy próbát a hétvégén, és bátran lustálkodj a szerelmeddel!

Bőség: Nem kell mindenkinek segítened! Nem kell mindenki helyett megoldanod a dolgokat, és nem kell azért együttműködnöd valakivel, mert vele senki más nem tud együttműködni. Most húzd meg a határaidat a munkában és a pénzügyekben is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top