Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Szenvedélyes küzdelmek várnak rád

Sokkal szenvedélyesebb vagy a hétvégén, ami azt is jelenti, hogy sokkal harciasabbá válsz, ha nem érzed jól magad a kapcsolatodban. Ha most valaki veszekedni kezd veled, annak az az oka, hogy úgy érzi: Nem kapja meg azt a szabadságot és önállóságot, amelyre vágyik. Ilyenkor az a legjobb, ha biztosítod az együttműködésedről, és arról, hogy tiszteletben tartod a döntéseit.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Szerelmes vagy, de a szerelmet könnyen összekeverheted a birtoklási vággyal. Pontosabban a szerelem kifejezését kevered össze az irányítással. Az, akinek belebeszélsz az életébe, akit irányítani és birtokolni akarsz nem azt érzi, hogy szereted, hanem azt, hogy tönkreteszed az életét. Jobb lenne, ha a szerelemről és a szeretetről beszélnél, és nem birtoklással fejeznéd ki.

Bőség: Szeretsz gyűjtögetni, és szeretsz mindent megszerezni önmagadnak. Olykor olyan dolgokat is, amelyekre valójában semmi szükséged sincs. Könnyen lehet, hogy most megharcolsz valamiért, amit abban a pillanatban eldobsz, hogy megszerezted.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy a szerelmed nem ért meg téged, vagy egyenesen ellened fordul. Ez azonban nem igaz. A valóságban ő nagyon is ért téged, de a kommunikáció nem az erőssége. Ahelyett, hogy rögtön megtámadod őt, inkább beszélgess vele. Azzal ha hagyod, hogy szavakba öntse a valódi érzéseit mindkettőtöknek segítesz megtalálni a szeretetet a kapcsolatotokban.

Bőség: Bízol abban, hogy ezúttal sikeresen megoldasz egy anyagi helyzetet, egy nehézséget. Az az igazság, hogy minden esélyed meg is van arra, hogy megold ezt, de csak akkor, ha nem egyedül akarsz megküzdeni a nehézségekkel. Találd meg a segítőidet a hétvégén!

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy már kiüresedtek a szavak, és talán már meg sem bízhatsz abban, amit a párod mond neked. Lehet, hogy már neki is elege van a szavakból és az üres fecsegésből. Lehet, hogy mindketten csak arra vágytok, hogy végre összebújjatok, és a szavak helyett az érintések beszélhessenek. A hétvégén érintésekre, gesztusokra van szükségetek ahhoz, hogy kommunikáljátok a valódi érzéseiteket.

Bőség: Változik benned az, ahogy a pénzhez viszonyulsz. Felfedezheted azt, hogy a pénz lehetőségeket biztosít neked és a családodnak arra, hogy jó életetek legyen. Ez azonban nem jelenti azt, hogy másoknak ne segíthetnétek abban, hogy nekik is jó életük legyen.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Rendkívül pozitívan ítéled meg a párkapcsolati helyzetedet. Egyfajta szerelmi optimizmus lesz rajtad úrrá, és úgy érzed, hogy mostantól minden a legnagyobb rendben lesz. Igazad van. Mostantól minden a legnagyobb rendben lesz, ha teszel is azért legalább napi egy lépést, hogy minden megoldódjon. Egy lépés elég ahhoz, hogy megváltozzon az életetek, és valóban boldogok legyetek.

Bőség: Tudod, milyen fontos bölcsen bánni a pénzzel. És azt is tudod, hogy ezt bölcs bánásmódot a legkönnyebb megtanulni valakitől, akinek több az élettapasztalata, mint neked. A hétvégén megtalálod, hogy ki lehet az a bölcs tanító, aki segíteni tud neked.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Semmi másra sem vágysz, csak arra, hogy hedonista módon élvezhesd az életet. Csak arra vágysz, hogy a hétvégén romantikus és szerelmes kalandokban legyen részed. Ha párkapcsolatban élsz, akkor most mindenképp szenteljetek egymásra elég időt, ha csak nem akarod, hogy feszült legyen a hétvége. Ha pedig szingli vagy, akkor mozdulj ki a komfortzónádból, és indulj új kalandok felé.

Bőség: Egy váratlan pénzösszeg arra csábít, hogy azonnal elköltsd azt. Pedig ezt az összeget most “hasznos játékokra” kellene töltened. Olyan tevékenységekre, amelyeket játéknak fogsz fel, de amelyek mégis abban támogatnak, hogy jobb életed legyen.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szavaidban gyógyító erő lakozik. Bármilyen helyzetet is szeretnél most megoldani, használd a szavaid erejét, és beszélj hozzá. Nem kell végiggondolnod, hogy mit mondasz, hanem hagyd, hogy a pillanat hevében a szíved beszéljen belőled. Nem arra biztatlak, hogy engedd elszabadulni az érzelmeidet, hanem arra, hogy engedd a szívedet megszólalni a szeretet hangján.

Bőség: Biztos vagy benne, hogy nincsenek véletlenek, és hogy mindenki pontosan azt kapja, amiért megdolgozott. Ez azonban nem jelenti azt, hogy neked a hétvégén is dolgoznod kellene. Nem jelenti azt, hogy neked a hétvégét a pénzcsinálásra kellene szánnod.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal jobban éreznéd magad, ha nem kellene folyton azzal foglalkoznod, hogy ki mit vár el tőled. Tudod mit? Nem kell ezzel foglalkoznod. Könnyen lehet, hogy te vagy az egyetlen, aki elvárod magadtól, hogy megfelelj mások elvárásainak. A szerelmed például pont azt szereti benned, amikor önmagad mersz és tudsz lenni. A hétvégén tehát mutasd meg a legtisztább egyéniségedet másoknak.

Bőség: Attól tartasz, hogy ha nem takarékoskodsz, akkor nehéz helyzetbe kerülhetsz anyagilag. Pedig a takarékoskodás helyett most a pénztermelésbe kellene belevetned magad, hiszen könnyen fedezel fel újabb üzleti lehetőségeket, és haszonnövelő ötleteket a hétvégén.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Lehet, hogy szükséged van a szerelmi harcokra? Lehet, hogy időnként meg kell küzdenetek a szerelmeddel a falkavezér szerepért? Ha a hétvégét veszekedésre használjátok, biztos lehetsz benne, hogy erről van szó. Érdemes lenne a szerelmi demokráciát választanotok, és a veszekedéseket megbeszélésekké szelídítenetek.

Bőség: Ha úgy érzed, hogy kifolyik a kezedből a pénz, akkor ideje intézkedned. Figyeld meg, mire költesz rendszeresen úgy, hogy valójában semmi értelme annak a kiadásnak. Mire költesz úgy, hogy a legszívesebben később visszacsinálnád azt az üzletet?

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Szívesen hasonlítanád az életedet másokhoz, és szívesen tennéd azt, amit mások is tesznek annak érdekében, hogy helyreálljon a szerelmi életedben a harmónia. A hétvégén azonban nem fog működni az, ha másokat másolsz. Most meg kellene találnod a saját megoldásaidat, fel kellene fedezned a saját megküzdési stratégiáidat, ahelyett, hogy azt másolod, amiről mások azt állítják, működött nekik.

Bőség: Van néhány kérdés, amelyeket fel kellene tenned magadnak a pénzügyekkel kapcsolatban. Például azt kellene megkérdezned magadtól, hogy hogyan élvezhetnéd jobban a pénzedet, és hogyan költhetnél többet szórakozásra?

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A lehető legtapintatosabb akarsz lenni, és mindent megteszel azért, hogy ne bánts meg senkit sem. Mindent megteszel annak érdekében, hogy diplomatikusan fogalmazd meg a szavaidat, de a szerelmed most nem beszéli a virágnyelvet. Akárhogy is akarod körülírni a mondandódat, azt csak akkor érti meg, ha direktben megfogalmazod. Fogalmazz kedvesen, de direktbe, ha sikert szeretnél.

Bőség: Pontosan ugyanezt kellene tenned az anyagi ügyekben is: Ne köntörfalazz, hanem mondd meg, hogy mi a jó neked. Ha valaki kölcsön kér tőled, határozd meg azt, hogy meddig kell visszafizetnie a kölcsönt, és soha ne adj feltételek nélküli hitelt senkinek sem.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Azzal, ha bizalmatlanul méregeted a szerelmedet egyikőtöknek sem lesz jobb. A hétvégén az a legfőbb feladatod, hogy a kettőtök közötti szeretetkapcsolatot kiépítsd és fejleszd. Most arra kellene törekedned, hogy nőhessen közöttetek a bizalom. Ezt a bizalmat a nagy beszélgetések, a gesztusok és a szenvedélyes érintések egyaránt segítenek fejleszteni köztetek. 

Bőség: A hiány illúziójával küzdesz a pénzügyekben. Azt hiszed, hogy nem jut valamire, amire fontos lenne költened, miközben rengeteg felesleges kiadást tartasz meg pusztán kényelemből. A hétvégén elengedheted a felesleges kiadásokat, hogy legyen pénzed arra, amire kell.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szerelemre vágysz, és nagyon szeretnél szeretetet adni a párodnak. Ugye tudod, hogy ha nem szereted magad, akkor nem tudsz valódi szeretetet adni másoknak sem? A hétvégén érdemes a szeretet és a szerelem mibenlétén elmeditálnod, érdemes végiggondolnod, hogy hogyan fejezheted ki a legjobban a szeretetedet önmagad felé, és hogyan fejezheted ki ugyanezt a szerelmed felé is.

Bőség: Ha túl nagy vállalásokat teszel, ha túl sokat vársz el önmagadtól, akkor könnyen érezheted azt, hogy képtelen vagy teljesíteni. Pedig valójában csak annyi lenne a dolgod, hogy végiggondolod, mi az, amit most meg tudsz tenni, mi az, amit most el tudsz végezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top