Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Ki tudja a szerelem képletét?

A szerelem egy tudomány, amelynek éppúgy megvannak a tudományos képletei, mint a kémiának vagy a fizikának. A szerelem képlete azokat az összetevőket tartalmazza, amelyeket elegyítve biztos lehetsz benne, hogy a párod szerelme fellángol irántad. Persze, ha már ismered ezt a képletet, azt is elérheted, hogy az ne udvaroljon neked, aki nem tetszik. A hétvégén pedig azt is felismerheted, hogy a szerelemnek nem egy képlete van, hanem sok: ahányan vagyunk, annyiféle módon leszünk szerelmesek.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Úgy érzed, hogy a szerelmed megváltozott. Amit talán nem veszel észre az az, hogy te magad is megváltoztál. Megtehetitek, hogy egymást kerülgetve, egymás elől elbújva változtok csendesen, és csak a legvégén mutatjátok meg, ki mivé változott. De jobb lenne együtt, egymással megbeszélve változnotok..

Bőség: A merész pénzügyi döntéseid mostanában nem hatalmas nyereséget, hanem szerény veszteségeket hoznak. A hétvégén ne kockáztass, és ne is akard bebizonyítani senkinek sem, hogy mennyire zseniális pénzügyi szakember vagy. Az vagy, de nem most.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mintha most lassabban telne az idő. Mintha ez a hosszú hétvége örökké tartana. Persze a végén azért csak elmúlik. A lassan vánszorgó perceket ne úgy fogd fel, mint az unalom idejét, hanem úgy, mint a közös összekapcsolódás, az egymásra figyelés  idejét. Ha a szerelmedre figyelsz, máris értelme lesz a lassúdad perceknek.

Bőség: Nem látsz tisztán egy pénzügyi kérdésben. Nem is cél az, hogy most ésszerű döntést hozhass, de az valóban nagyon fontos cél, hogy tudd: az érzelmi alapon meghozott pénzügyi döntések nem mindig jók. Ezért ne hozz meg egyedül pénzügyi döntést a hosszú hétvégén.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szívesen töltöd az idődet önbüntetéssel, és önmagad ócsárlásával. Ez azonban olyasmi, ami sem a lelkednek, sem a szerelmi életednek nem tesz jót. Ahelyett, hogy most minden idődet arra szánnád, hogy önmagaddal harcolsz, vagy hogy önmagadat bántod, inkább fordítsd a figyelmedet a körülötted lévőkre, főleg a szerelmedre.

Bőség: Próbálsz mindent egyszerűen és gyorsan elintézni. Próbálsz mindenre könnyen átlátható megoldást találni. A pénzügyekben azonban ez nem lesz egyszerű. Talán most érdemes lenne a bonyolult és kacskaringós utakat is megpróbálnod.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A legszívesebben elbújnál a világ zaja elől, és egy erdőszéli kunyhóban töltenéd a hosszú hétvégét a szerelmeddel. Talán most tényleg az a legjobb, ha elbujdokoltok, és ha csak kettesben vagytok. Van egymásnak bőven mondanivalótok, amit meg kellene beszélnetek, és amit érdemes most megosztanotok egymással.

Bőség: Akit szeretsz arra szívesen költesz pénzt, arra szívesen áldozol időt és energiát. De a szeretet kifejezésének megannyi más módja van, mint a pénz. A szeretet kifejezésének megannyi más lehetősége van, mint az, hogy ajándékot veszel. Keresd meg ezeket a módokat a hétvégén!

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: .Azt veszed észre a hosszú hétvégén, hogy tökéletesen ki tudod találni, hogy mire vágyik a szerelmed. Most nagyon ügyesen jársz a szerelmed kedvében, de vajon ezt miatta teszed-e, vagy inkább magad miatt? Úgy értem, azt akarod, hogy jól érezze magát, vagy inkább azt akarod, hogy megtegye azt, amit kérsz tőle, és ezért jász a kedvében?

Bőség: Tudnod kell, hogy az impulzusvásárlás egyenes út a meggazdagodáshoz. Igen, jól olvastad: ha megveszed azt, amit megkívánsz, a bőség áramolni fog hozzád. Legalábbis, ha az a vásárlás a gazdagság és a jólét érzésével tölt el.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végre nem kell figyelned az órát, és végre nem kell időre rohannod mindenhova. Vagy mégis? Ha úgy érzed, hogy a hosszú hétvégén is az idő és a határidők fogságában vagy, akkor ideje módosítanod az életmódodon és a napirendeden. Ideje lenne egy kicsit több szabadidőt és több szerelmi időt adnod magadnak.

Bőség: Különös, hogy azok is tőled várják a megoldást, akik – szerinted – sokkal jobb helyzetben vannak, mint te. Lehet hogy nem kellene ítélkezned mások jó és rossz helyzete felett. És az is lehet, hogy nem kellene ítélkezned a saját jó és rossz helyzeted felett sem.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos, hogy felismerd: mindketten szeretitek egymást, csak éppen nem értitek egymás szavait. Nyugodtan gondolj úgy magatokra, mintha nem ugyanaz lenne az anyanyelvetek (hiszen az érzelmi-anyanyelvetek nem is azonos). Vedd észre, hogy szótárra van szükségetek egymáshoz, ha ez a szótár elkészül, visszatér a szerelem is.

Bőség: Lehet, hogy egy barátnődtől jön az üzleti ajánlat vagy a javaslat arra, hogy hogyan csinálhatnátok pénzt. Erre az ajánlatra most érdemes hallgatnod, ezt az ajánlatot most érdemes elfogadnod, és érdemes együttműködnötök a siker érdekében.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Könnyedén átlendültök egy elakadáson a  hosszú hétvégén. Azt veheted észre, hogy most könnyebben oldódnak meg a problémák, és az egész hétvége olyan, mintha mindenki azt akarná, hogy ismét tökéletes legyen a béke benned. Egyedül te magad lehetsz a békefolyamat hátráltatója, ezt érdemes észben tartanod, és érdemes neked is a békét választanod.

Bőség: Bárhogy is fogadod meg, hogy nem költesz túl sokat, mégiscsak megszaladhatnak a költések a hosszú hétvégén. Most jobb lenne, ha engedékeny lennél magaddal, és ha belátnád: Nem rövidtávon kell spórolni, hanem hosszútávon, nagyobb időszakok alatt.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Talán nem a legjobb döntéseket hoztad a szerelmi életedben az elmúlt hónapokban. Talán felesleges viták, felesleges neheztelések és felesleges szakítások származtak ezekből a döntésekből. Most annyit kellene megfogadnod, hogy többet nem hozol meg elhamarkodott döntést a szerelmi életedben. És persze buta döntést sem kellene többet meghoznod.

Bőség: Pontosan tudod, hogy túlvállaltad magad az elmúlt időszakban és azt is tudod, hogy most pihenned kellene. Az agyad mégis a munkán és a feladatokon vagy a pénzügyeken pörög. Azzal, ha most másra figyelsz, ha könnyedséget engedsz az életedbe abban segítesz, hogy kedden megtaláld a megoldást.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Vedd észre, milyen erősen rezonáltok egymásra. Vedd észre, milyen mélyen össze vagytok kapcsolódva, és milyen sokat jelentetek egymásnak. Te csak gondolsz valamit, és a szerelmed máris kimondja. Te kimondasz valamit, és kiderül, hogy ez a téma foglalkoztatja őt is. Vedd észre, hogy milyen sokat segítetek egymásnak pusztán azzal, hogy vagytok.

Bőség: Nem kell mindig neked lenned az erős embernek. Megteheted azt, hogy gyenge és tanácstalan vagy. Jó, nem az a cél, hogy gyenge és tanácstalan legyél, de a hétvégén bátran kérdezz, és bátran tedd fel a pénzügyi kérdéseidet, amelyeket máskor nem mernél megkérdezni.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Észrevétlenül oldódott meg köztetek egy probléma. Érdemes csekkolnod, hogy még mindig állnak-e azok a problémák, amelyek nemrég még megvoltak. Könnyen lehet, hogy az eddigi legnagyobb veszekedéseiteknek okot adó helyzet oldotta meg magát, és lehet, hogy mostantól új témára lesz szükségetek, ha továbbra is vitatkozni akartok.

Bőség: Vedd észre, hogy valójában sokkal jobb a helyzet, mint azt hinnéd. Vedd észre, hogy valójában nem is kell mindent megváltoztatnod, és megengedheted magadnak, hogy végre egy kicsit többet költs a pénzedből, mint amennyit eddig költöttél.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Még mindig túl sokat adsz mások véleményére, és talán szó szerint követsz olyan tanácsokat, amelyeket ki sem kellett volna kérned. Végre felismerheted, hogy milyen fontos a saját szívedre hallgatni és végre felismerheted, hogy milyen fontos azt tenned, amit valójában tenni szeretnél. Azt azonban senki sem tudja rajtad kívül, mi ez valójában.

Bőség: A pénz áramlik hozzád. Ha megfigyeled, a pénz valóban olyan, mintha folyékony lenne: Hol csak csurran-cseppen, hol meg eláraszt. Most éppen egy áradás előtt vagy, épp ott állsz egy átszakadó gát alatt, és hamarosan elönt majd a pénz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top