Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: nyári szerelmek várnak rád

Nyári kalandok vagy komoly kapcsolatok várnak rád a hétvégén? Mi a helyzet a szinglikkel? Mire számíthatsz ha több évtizede együtt vagyok a pároddal? Mindez kiderül a hétvégi szerelmi és bőséghoroszkópból.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A boldog párkapcsolat olyan a számodra, mint egy falat kenyér. Vagy talán inkább, mint egy nagy doboz gyógyszer, ami segít meggyógyítani mindazt a nehézséget, amely most az életedben van. A szerelmed segít abban, hogy megold azokat a feladatokat, amelyekkel nem nagyon haladtál a héten.

Bőség: Néha hajlamos vagy azt gondolni, hogy a pénz lenne a megoldás, és azt hiszed, hogy pénzzel mindent meg lehet venni. De ez nem igaz természetesen. Valójában a pénz helyett sokkal fontosabb “vagyontárgyaid” vannak: Az erőd és a lelkesedésed személyében.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal több figyelemre és sokkal több szeretetre van szükséged. Arra van szükséged, hogy érezd, milyen fontos vagy másoknak. Úgy tűnik, hogy ezt a figyelmet és szeretetet sokkal könnyebben és egyszerűbben megkaphatnád, ha valóban kérnéd. Mondd el a szerelmednek, hogy mire vágysz, mert így könnyebben megkapod.

Bőség: Úgy tűnik, hogy mostanában túlzottan is a háttérbe szorítottad magadat. Úgy tűnik, hogy túl sokat foglalkoztál azzal, hogy mások kényére-kedvére tegyél, vagy mások helyett dolgozz. Most jött el a te időd. Vagyis most jött el az az idő, amikor már magaddal kellene törődnöd.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  Talán meglepődsz azon, hogy a szerelmedet nem mindenki tartja annyira jó fejnek, mint te. Könnyen lehet, hogy ma valaki nálad panaszkodik a szerelmedre. Fontos, hogy ne bántsd meg se a panaszkodót, se a szerelmedet. Ne felejtsd el: Az igazságnak mindig sok oldala van, és neked meg kellene ismerned a másik oldalt is.

Bőség: Mindenképp arra törekszel, hogy rövidre zárj egy kölcsönügyletet. Akár neked kell visszaadnod ezt az összeget, akár neked tartoznak, most érdemes úgy intézned a dolgokat, hogy minél hamarabb visszakerüljön a pénz az eredeti gazdájához.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Lepd meg a szerelmedet egy apró ajándékkal, valamilyen bohósággal. Valamivel, ami megnevetteti, valamivel, ami az első napjaitokra, a megismerkedésetekre emlékezteti őt (még ha csak áttételesen is). Könnyen lehet, hogy most ő is ajándékokkal készül neked, és lehet, hogy ezen a hétvégén szeretne elkápráztatni téged.

Bőség: Az Univerzum a bőség ajándékát tartogatja neked. Egy olyan ajándékot, amely jókedvvel tölt el, és amely megnyugtat néhány olyan kérdésben, amelyben eddig csak a feszültséget tapasztaltad. Érdemes várnod és elvárnod ezt az ajándékot, mert akkor könnyebben érkezik meg.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Miközben azt tervezed, hogy minden idegszáladdal a családodra és a szerelmedre fogsz figyelni a hétvégén könnyen lehet, hogy valami elvonja a figyelmedet. Könnyen lehet, hogy az események úgy alakulnak, hogy te mégsem figyelhetsz arra, amire olyan nagyon szerettél volna.

Bőség: Ami a pénzt illeti, most okosan kellene költened a pénzedet, Hajlamos vagy arra, hogy a hétvégén túlköltekezz, és végül olyasmire is pénzt szánj, amire nincs is szükséged. Ez csak azért szomorú, mert hamarosan egy nagyobb kiadásod is lesz, amire megérné tartalékolnod.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Minden megváltozhat a hétvégén egy pillanat alatt. Könnyedén megfordulhat veled a világ, és könnyedén megváltozhatnak a dolgok. Különösen igaz ez akkor, ha a szingli Szüzek táborát erősíted. Ha most pozitív változásra vágysz, akkor haladj az áramlattal és ne félj változtatni azon, amit elterveztél.

Bőség: Eleinte bosszant az a vélemény, amit másoktól hallasz a saját pénzügyi terveidről, de később rájössz arra, hogy másoknak nem kell érteniük azt, amit te elterveztél. Elég, ha te tudod, hogy mit és miért teszel a megtakarított pénzeddel.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha a párod felcsattan, hogy te mindig ugyanazt mondod, akkor hidd el neki: Mindig ugyanazt mondod. Sőt! Mi lenne, ha most tudatosan figyelnél arra, hogy ne mondd ugyanazt. Mi lenne, ha most tudatosan figyelnél arra, hogy végre valami mást mondj, és végre elmozdulj a megszokott helyzetekből.

Bőség: Szükséged van arra, hogy valami újdonságot beszerezz. Szükséged van arra, hogy végre elkölts egy kis pénzt, és szükséged van arra, hogy megtapasztald milyen jó az, amikor szabad költhetsz arra, amire a szíved mélyéből vágysz.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mostanában zavaros volt a szerelmi élezed, de lassan eljön az idő, amikor a nyugalom és a béke hullámai lesznek úrrá a párkapcsolatodon. Szükséged is van erre a békére. Szükséged van arra, hogy végre kinyújtózhass, és végre ellazulhass ahelyett, hogy mindig feszült figyelemmel szemlélnéd a helyzeteket.

Bőség: Talán azért nem találod a megoldást egy helyzetben, mert nem azt választod, ami iránt lelkesedsz. Könnyen lehet, hogy valójában nem azt kellene csinálnod, amit mindig is csináltál, hanem változtatnod kellene és azt kellene választanod, ami lelkesít.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Büszke vagy arra, amit a pároddal közösen elértetek. Büszke vagy a szerelmedre. Büszke vagy az életedre, és úgy tűnik, hogy most meg van minden okod a büszkeségre. A hétvégén szánj időt arra, hogy megünnepeld az eredményeidet és ünnepeld meg azt a sikert, amit a héten könyvelhettél el a szerelmeddel közösen.

Bőség: Úgy érzed, hogy itt, a fizikai világban minden csak átmeneti. Mindent csak kölcsön kaptunk. Ha hiszed, ha nem, ez a szemlélet segít abban, hogy még nagyobb bőségben élj: gondolj a pénzre is úgy, mint ami csak átmenetileg van nálad, addig, amíg fel nem használod.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ha azt gondolod, hogy sürgős beavatkozásra van szükség a kapcsolatodban, és hogy a dolgok rossz irányban mennek, akkor talán túlreagálod a dolgokat. Lehet, hogy sokkal jobb lenne, ha a pozitív részekre fókuszálnál: A hétvégén vedd számba ami jó, és dicsérd meg a szerelmedet azért, amit jól csinál.

Bőség: Ideje lenne tartalékolnod a családi nyaralásra. A hétvégén ahhoz is kaphatsz néhány tippet, hogy hogyan és hol tudtok úgy spórolni a nyaraláson, hogy az ne ártson a színvonalnak. Sőt! Most egyszerűen találhatsz olcsó és jó nyaralóhelyeket is.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végre van időd annyit a szerelmeddel lenni, amennyit csak szeretnél. Ha pedig szingli vagy, akkor érdemes ezt a hétvégét önmagaddal töltened. Most lehetőséged van arra, hogy megbékélj a múltad sebeivel, és arra is, hogy meggyógyítsd magadban azokat a fájdalmakat, amelyek eddig hatással voltak a kapcsolatodra (vagy amelyek miatt nem volt kapcsolatod).

Bőség: A véletlenül talált pénzösszegek arra emlékeztetnek téged is, hogy az Univerzum valójában bőséggel és szeretettel vesz körül.Figyeld meg, hogy hányféle ajándékkal, hányféle lehetőséggel támogatnak téged az utadon az égiek.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán arra vágysz, ami nem a tiéd. Talán olyasvalakire vágysz, aki sohasem lehet a tiéd. Az, hogy valaki más párja, vagy kapcsolata megtetszik, nem azt jelenti, hogy neked azt az embert kell megszerezned. lehet, hogy csak arról van szó, hogy egy hasonlót – bár jobbat tartogat neked az ég.

Bőség: Tudnod kell, hogy sokan vannak, akik szívesen cserélnének veled. Lehet. hogy nem érzed ezt, és talán azt em érted, hogy miért cserélnének veled az emberek. Mégis tudnod kell, hogy sokan szívesen lennének birtokában annak, ami neked van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top