Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: nyár, bőség, szerelem

Végre szerelemben és bőségben élhetünk. Legalábbis akkor, ha a bőség és a szerelem igazán fontos nekünk. A hétvégén megtapasztalhatod, hogy a bőségnek milyen sok formája van: a bőség nemcsak pénzt jelent, de szeretetet, békét, boldogságot, egészséget és természetesen sok-sok lehetőséget is.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Érzed, hogy szükséged van a változtatásra, de nem tudod pontosan hogy mit kellene változtatnod a szerelmi életedben. Lehet, hogy eddig túlzottan is önző voltál, és lehet, hogy most kellene elkezdened egy kicsit több figyelmet fordítani másokra. Lehet, hogy most a szerelmedre kellene figyelned.

Bőség: Talán túl sokat gondolkozol azon, hogy másnak honnan van pénze, és talán túl sokat foglalkozol azzal, hogy neked hogyan lehetne annyid vagy még többet. A figyelmedet most vedd le mások pénztárcájáról, és foglalkozz a saját lehetőségeiddel.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy végre megszületett az a harmónia köztetek, amelyre mindig is vágytál. Ez a harmónia most sokkal erősebb és sokkal valódibbnak tűnik, mint legutóbb. Engedd meg magadnak a felszabadult boldogságot, de arra is szánj időt, hogy elmélyült és őszinte beszélgetéseket folytassatok.

Bőség: Arra vágysz, hogy nyerj végre valamit, és talán a hétvégén nyersz is valami apróságot. De ne felejtsd el, hogy valójában pénzt sokkal egyszerűbb teremteni azzal, ha teszel érte, mint azzal, ha sorsjegyeket vásárolsz.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  Talán bosszant, hogy a szerelmed túl egyszerű szavakat használ? Lehet, hogy őt pedig az bosszantja, ha te túlbonyolítod a mondandódat, és ha túlzottan is nyakatekerten fogalmazol. Itt az ideje annak, hogy egyenesen beszéljetek egymással, és itt az ideje, hogy egyikőtök se rejtse el a gondolatai.

Bőség: Nem tudod, hogyan oldhatnál meg egy hirtelen jött kiadást. Most érdemes attól segítséget kérned, akitől eddig nem mertél vagy nem akartál. Kiderülhet, hogy azok is szívesen segítenek, akikről ezt nem gondolnád.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nagyon szívesen segítesz a szerelmednek, csak azt nem veszed észre, hogy neki talán nincs szüksége erre a segítségre. Könnyen lehet, hogy a szerelmed most egyedül akarja megoldani a dolgokat, és pont az a célja, hogy téged kihagyjon ebből a folyamatból. Hagyd, hogy egyedül is kipróbálhassa magát.

Bőség: Többet kellene költened a tanulásra és az önképzésre. Ideje lenne keresned magadnak egy iskolát, egy tanfolyamot vagy bármilyen más lehetőséget a tanulásra és az ismereteid bővítésére. Minden tanulásra fordított összeg sokszorosan megtérül majd.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Néha vannak nehézségek, mélypontok minden kapcsolatban. Neked pedig csak az a fontos, hogy ezeket a nehézségeket a lehető legjobban megoldhasd. Nem érdemes arra várnod, hogy minden tökéletes lesz, de érdemes mindent megjavítanod, ami nem tökéletes még.

Bőség: Meg kellene értened, hogy nem kell tudnod előre, mire mennyit fogsz költeni. Talán már most szeretnéd tudni, hogy mibe fog kerülni az iskolakezdés, a karácsony vagy a szilveszter. De ezekkel egyelőre nem kell számolnod, most azokat a csekkeket fizesd ki, amelyek már megjöttek.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy a párod nagyon szeretne veled beszélni valamiről, de nem tudja ezt megtenni. Mintha nem lennének meg a megfelelő szavai, vagy mintha nem tudná pontosan, hogy hogyan mondja el neked a gondolatait. Most azzal segítesz neki a legtöbbet, ha időt adsz neki, és megvárod, hogy megtalálja a szavait.

Bőség: Át kellene gondolnod a nyaralás pénzügyi hátterét. Lehet, hogy az idén egy nagy és drága utazás helyett több kicsi, néhány napos, egy hétvégés nyaralást kellene szerveznetek. Ez sokkal olcsóbb, és sokkal több élményt kínál nektek.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy félreértés hoz benneteket közelebb egymáshoz a hétvégén. Emellett a félreértés mellett már nem lehet szótlanul elmenni, ezért végre elkezditek tisztázni a dolgokat, és végre sikerül ismét meglátnotok egymásban azt a csodálatos vonzerőt, ami eddig is meggyógyította a viszonyotokat.

Bőség: Érdemes lenne a pénzügyeidet máshogy kezelned, mint eddig. Lehet, hogy eddig azért nem tudtál félretenni, mert ez nem volt fontos, de lehet, hogy most el kellene kezdened egy kicsit takarékoskodni. A félretett pénzed hamarosan jól fog majd jönni neked.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan sokszor tetted fel ugyanazt a kérdést, hogy arra már mindenki ráunt. Most már te is unod, a szerelmed is unja, és a környezeted is unja. Itt az ideje annak, hogy továbblépj! Itt az ideje annak, hogy végre új témákat, új kérdéseket, új ügyeket találj magadnak. Itt az ideje a változásnak!

Bőség: Fontos,  hogy értsd: a pénz nem a cél. A pénz csak egy eszköz, amellyel sokféle változást létrehozhatsz a világban. Bármilyen változtatásra is vágysz, ahhoz most pénzre lesz szükséged. Ezt a pénzt pedig akkor szerezheted meg, ha eszköznek tekinted.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Hihetetlen erő, energia és kreativitás van benned, ami a hétvégén meg is nyilvánul. Most sokkal nagyobb energiával és kreativitással szervezed meg a randijaidat, és most érdemes abba is energiát fektetned, hogy meggyógyítsd a köztetek lévő feszültségeket, félreértéseket, nehézségeket.

Bőség: Néha az emberek bonyolultabban működnek, mint azt gondolnád. Most valakivel anyagi kérdésekben lehet köztetek feszültség. Ráadásul olyasvalakivel, akivel elvileg nem is lennének közös pénzügyeitek. A feszültség mégis megjelenhet köztetek a pénz miatt.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Véletlenül majdnem megbántottad a szerelmedet. Na jó, lehet, hogy egy kicsit túltoltad, és ő meg is sértődött. A hétvége alkalmas arra, hogy kiengeszteld őt. A hétvége alkalmas arra, hogy megmutasd: valójában nem is úgy gondoltad a dolgokat, és valójában sokkal mélyebbek az érzéseid, mint azt mutatod.

Bőség: Olyan ügyesen bánsz a pénzzel, hogy könnyedén adhatsz is kölcsön másnak. Sőt! Most befektetésnek is megéri kölcsönadnod. Az, amit kölcsönadsz, majd pont akkor érkezik vissza hozzád, amikor a legnagyobb szükséged lesz rá.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokféle helyen keresed a megoldást a köztetek lévő félreértések feloldására. A legfontosabb, hogy tudd: tényleg csak egy kommunikációs félreértésről van szó. Valójában jobban szeretitek egymást most, mint eddig bármikor. Ezt tartsd észben, mert ez segít megoldani ezt a nehézséget.

Bőség: Vajon mennyire lehet komolyan venni azt, aki anyagi tanácsot ad neked, de ő maga nincs jobb pénzügyi helyzetben, mint te. Sőt! Talán egy kicsit rosszabban is van. Az ő tanácsát érdemes fenntartásokkal kezelned.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha nem érzed jól magad a bőrödben, a kapcsolatodban (vagy a szingliségedben), az mindig annak a jele, hogy valami nem jó az életedben. Ezen pedig változtatnod kell. Minél előbb változtatsz, annál könnyebb változtatnod. Ne várd meg, hogy minden témában elkezdd rosszul érezni magad.

Bőség: A kreatív ötleteidre kellene nagyobb energiát és figyelmet fordítanod. A kreativitásod bámulatra méltó, és sokat segít abban, hogy megváltoztasd a sorsodat. Igen, a sors megváltoztatható, nincs értelme tovább késlekedned ezzel.


Címlapkép: Rockstar Photographers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top