Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Rád ragyog a szerencse csillaga a hétvégén

A hétvégén szerencsés fordulatok kísérik a legtöbb jegy életét. Most sokan érezhetik úgy, hogy bármibe fognak, az sikerré válik. Különösen igaz ez a szerelemben, ahol szerencsés fordulatok segítenek abban, hogy megtapasztalhasd a boldogságot.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Egy fenékkel nem lehet két lovat megülni. Lehet, hogy azt hiszed, neked sikerülni fog, de ez csak egy illúzió, ami hamarosan szertefoszlik majd. Hogy mi a két lovad a szerelemben? Két szerelmed van. A párod mellett valaki vagy valami más is elvonja a figyelmedet, talán egy flört, vagy a munkád, vagy a hobbid.

Bőség: Koncentrálj, szedd össze a gondolataidat, és egyszerre csak egy dologgal foglalkozz. Amikor a szerelmeddel vagy, legyél ott a teljes figyelmeddel. Amikor dolgozol, akkor a munkára koncentrálj, és így tovább. Ez segít túljutni ezen a helyzeten.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az egész hétvége a kommunikációról szól. Talán eddig másnak, szebbnek, jobbnak mutattad magad, és itt az ideje annak, hogy megmutasd a valódi énedet (mert az legalább olyan szeretetreméltó, mint a kitalált). Itt az ideje annak, hogy a szeretteidnek megmutasd a valódi énedet, és ne titkold tovább.

Bőség: Úgy érzed, hogy ha másnak egyre több lesz, akkor neked egyre kevesebb marad. Ez az emberi elme számára talán logikus, de a világ mégsem így működik. Lehetőséged van arra, hogy úgy szerezd meg a bőségedet, hogy azzal mindenkinek jót teszel.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  Talán egy szerelmi háromszög valamelyik csúcsán találod magad a hétvégén. Fontos, hogy ebben a helyzetben bölcsen és a szívedre hallgatva cselekedj. Fontos, hogy most ne azt tedd, ami az eszed, a barátnőid, vagy bárki más diktál. Mivel a helyzet kialakításában is részt vettél, ezért a meggyógyításában is segíthetsz.

Bőség: Egyszerűbb lenne a helyzeted, ha nem csak egy helyről számítanál bevételre. Itt az ideje annak, hogy megtaláld azt a másodállást vagy hobbit, amely nemcsak örömöt, de jövedelmet is jelent neked, és amely segít rendezni az anyagi helyzetedet.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Teljesen természetes, hogy egy kapcsolatban hullámoznak az érzelmek, vannak csúcspontok, és mélypontok is. Nem az a feladat, hogy rögzítsd valahol a hangulatot, hanem az, hogy felismerd, mikor merre tart a viszonyotok. Ha ezt felismered, akkor könnyedén változtathatsz az irányon,a  sebességen és persze a haladás módján is.

Bőség: Nem kell meglepődnöd, ha most többet költesz a szokásosnál. Ha pedig nem költesz is többet (vagy nem is költesz), a pénzed mintha egyre fogyna. Érdemes észrevenned, hogy mostanában nem engedsz annyi pénzt az életedbe, mint máskor. Ez ellen pedig érdemes gondolatban tenned, mielőtt cselekednél.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmed megértő társ számodra, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek közöttetek harcok. Most érdemes lenne a harcok helyett az elfogadást választanod. Ahelyett, hogy meg akarnád változtatni a szerelmedet, azt keresd meg benne, ami már most is tökéletes és vonzó a számodra.

Bőség: Úgy érzed, hogy mindenkinek a te támogatásodra van szüksége. Szívesen adsz kölcsön az embereknek, de ne felejtsd el, hogy valójában mindenki képes lenne arra, hogy megkeresse a pénzét. Sokan talán azért fordulnak hozzád kölcsönért, mert ez a legkényelmesebb.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A mozdulatok többet üzennek a szavaknál. Most azt figyeld, hogy milyenek a szerelmed mozdulatai. Azt figyeld, hogy milyenek az érintések közöttetek. Ezek sokkal mélyebben beszélnek a kapcsolatotokról, mint bármilyen teszt, elemzés, vagy vélemény. A mozdulataitok megmutatják azt, hogy milyen a valódi viszonyotok.

Bőség: Végre elégedett vagy a bevételeddel, és már csak egy egészen kicsit kellene módosítanod a kiadásaidon. Próbálj ki valamit a hétvégén: Most örömmel és boldogan költs, ahelyett, hogy aggodalommal vagy félelemmel fizetnéd a kiadásaidat!

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmed most egy meglepetéssel készül neked. Érdemes rábíznod magadat a párodra, és érdemes hagynod, hogy kitaláljon valami elképesztő, szokatlan és izgalmas programot kettőtöknek. Itt az ideje annak, hogy elkezdjetek újra randizni, és újra felizzítsátok a szenvedélyt önmagatokban.

Bőség: A bölcsesség nem jelenti azt, hogy mindig bölcs döntéseket hozol. Mostanában talán butábban bántál a pénzeddel, mint ahogyan azt szoktad. Talán itt van az ideje annak, hogy megint bölcsen, okosan és megfontoltan kezeld a számláidat!

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Aki elmegy, az mindig vissza is jön. Persze ez most, amikor azt érzed, hogy sokan mennek el, nem biztos, hogy vigasztal. Kérlek, ne felejtsd el, hogy azért érdemes a saját útjukra engedni az embereket, mert így megerősödve, és frissült energiával, kitisztult fejjel térhetnek vissza hozzád. Ezzel pedig mindannyian jól jártok.

Bőség: Sokáig hitted azt, hogy nyugalomban vagy, és hogy végre semmi sem veszélyezteti az anyagi helyzetedet. Most azonban nem érzed ezt a biztonságot, és attól tartasz, hogy túl sokba kerül valami, amit szeretnél elérni. Ne félj többet áldozni a vágyaidra, mint szoktál.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Fontos a számodra, hogy mindenki boldogságáról te gondoskodhass. Azt szeretnéd, ha a szerelmed pontosan azt és úgy tenné, ahogyan azt te kitaláltad, mert tudod, hogy az úgy lenne a legjobb a számára. Igazad van, de pont azt szereted benne, hogy más, mint te, és hogy szabadon dönthet másként is, ugye?!

Bőség: Azt érzed, hogy sokkal többet kellene tenned a gyerekeidért, de nem vagy benne biztos, hogy mi a legjobb, amit tehetsz értük. A legjobb valójában az, ha megtanítod őket bánni a pénzzel. Ideje lenne a nyári zsebpénzek újratárgyalásának, hiszen a gyerekek nem elégedettek az összeggel.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Valójában szabadon megvonhatnád a vállad, és szabadon továbbmehetnél, de most képtelen vagy túllépni valamin, amit a párod (vagy az exed) tett. Ideje lenne elengedned a múltat, és ideje lenne megbocsátanod végre. A megbocsátás pedig feledést is jelent ebben az esetben. A felejtés pedig továbblépést a boldogságba.

Bőség: Végre sikerült rendezned egy tartozásodat (vagy legalábbis nagyon közel állsz hozzá) nem kellene most újabb adósságokba verned magadat. Ne kérj kölcsön, inkább old meg a saját pénzedből, a saját ügyességedből ezt a helyzetet.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A legszívesebben előre szaladnál, és már jó előre kikérnél magadnak valamit. A szerelmed azonban nem tervezi megtenni azt, amiről azt hiszed, hogy megteszi majd. Szóval ahelyett, hogy előre felhúzod magadat valami butaságon, érdemes lenne végre teljes figyelmeddel felé fordulni, és meghallani amit mond.

Bőség: Úgy érzed, hogy nagyon messzire jutottál már anyagilag, de ezen a hétvégén megérezheted azt, hogy még mekkora út áll előtted. Most hatalmas távlatok nyílnak meg előtted, és megérted azt is, hogy milyen sok teendőd van még.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az ideje, hogy szerelmet engedj az életedbe! Eddig biztonsági játékot játszottál, és mindent megtettél annak érdekében, hogy senki se sebezhesse meg a szívedet. Ez érthető a múltad szívfájdalmai miatt, de tudnod kell, hogy így nem lehetsz valóban szerelmes, vagy boldog. Itt az idő arra hogy megnyisd a szíved, és vállald a kockázatot!

Bőség: Nagyobb szerepet kellene szánnod az ösztöneidnek a pénzügyekben. No nem a vásárlási rohamokra gondolok, amikor mindenképp meg akarsz venni valamit, hanem arra, hogy a szíved ösztönösen tudja: melyik befektetés lenne a legjobb a számodra.


Címlapkép: Rockstar Photographers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top