Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Több szenvedélyre van szükséged!

Elég volt az érzelmi sivárságból, szenvedély kell neked is. Itt az ideje annak, hogy szenvedélyt, szenvedélyes érzelmeket engedj az életedbe. Itt az ideje annak, hogy már ne csak azt nézd, hogy mit teszel, de azt is, hogy miért és kivel. Itt az ideje annak, hogy az irányítást átadd a szívednek, és azt tedd, amit a szíved tenni akar (nem pedig azt, amit mások szerint akarnod kell).

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Könnyen kijössz a sodrodból a hétvégén. Minden egyes kirohanás után érdemes végiggondolnod, hogy mi és miért bosszantott fel annyira. Ne felejtsd el: néha nem amiatt vagy bosszús, mint ami miatt felemeled a hangod. Most a valódi okok sokkal fontosabbak, mint az, hogy mi a tünet, ami kiváltotta a haragodat.

Bőség: A hirtelen költések nem tesznek jót az anyagi helyzetednek. Érdemes lenne arra is figyelned, hogy mennyi marad a pénztárcádban, nem csak arra, hogy belefér-e ez a kiadás, vagy sem.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hangulatod olyan erősen és gyakran ingadozik, hogy szinte képtelenség lesz követni azt. Az egyik pillanatban még békés vagy, a másikban pedig ideges, hol mosolyogsz, hol pityeregsz, a szerelmed pedig kétségbeesik ettől a sok érzelmi váltástól. Fontos, hogy tudja: nem miatta vagy ilyen érzékeny.

Bőség: Neked senki se mondja meg, hogy mire költhetsz, de azért szükséged lenne néhány pénzügyi tanácsra, ugye? Most az anyagiakkal sem egyértelmű a viszonyod, ezért sokkal jobb lenne, ha néhány napra másra bíznád a családi kassza kulcsát.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  Abban a pillanatban, hogy a szerelmed tesz neked egy őszinte vallomást (amely talán a munkájáról, a gyerekkoráról vagy a barátairól szól, és téged nem is érint), tudod, hogy jól választottál. Szükséged van arra, hogy lásd, milyen mély és érzékeny lelke van a szerelmednek, és milyen sok érzelem van benne is.

Bőség: Jobban oda kellene figyelned arra, hogy mire költötök mint család. Úgy tűnik, hogy néhány családtagod most túlzásba viszi a költekezést. Neked pedig az lenne a dolgod, hogy lebeszéld erről őket végre.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmedet egy kicsit összezavarja, ha nem érti pontosan azt, amit mondasz a hétvégén. Márpedig most olyannyira túlfűtött vagy érzelmileg, hogy szinte képtelen vagy egy logikus gondolatmenetre felfűzni a mondandódat. Te a szívedből beszélsz egész nap, ami azt jelenti, hogy csak az érthet meg, aki maga is a szívével hallgat.

Bőség: Érdemes lenne az érzelmi gyógyulásra költened. Érdemes lenne olyan élményeket megvásárolnod, amelyek megnyitják és megtisztítják a szívedet, és amelyek összekapcsolnak a valódi belső szeretetközpontoddal a hétvégén.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szívedre kellene hallgatnod a szemeid helyett. Úgy értem, mostanában azt figyeled, hogy ki hogy néz ki, kinek mije van, ahelyett, hogy azt figyelnéd, kinek milyen a szíve. Kinek milyen a lelke? Kinek milyen a valódi személyisége, és mennyi szeretet van benne? Ezek azok a dolgok, amelyekre figyelned kellene.

Bőség: Felbosszant, ha azt látod, hogy a munkahelyeden jobban teljesítenek nálad azok, akik ügyesebben marketingezik a munkájukat. Tudod mit? Te is marketingezhetnél ügyesebben. Neked is lehetne sokkal látványosabb a munkád és a tevékenységed a jövő héttől.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Rá kell jönnöd, hogy a világod sokkal jobb, kényelmesebb és főleg sokkal szeretettelibb, mint ahogyan gondoltad azt. Rá kell jönnöd, hogy a valóságban sokkal jobb életed van, mint ahogy azt eddig elképzelted. És ennek a boldog szerelmi életed is a része (vagy a része lesz, ha most még nem találtad meg az igazit).

Bőség: Egy kicsit lazábban kellene hozzáállnod a pénzhez, a bőséghez és a világhoz. Minden percben azon aggodalmaskodsz, hogy honnan lesz fedezet valamire, ahelyett, hogy azt figyelnéd, hogy mi az, amire valóban szükséged van.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Lehet, hogy bosszankodsz a párkapcsolatod miatt, de észre kellene venned valamit: Bármikor úgy dönthetnél, hogy véget vetsz ezeknek a bosszúságoknak. (Akár azzal, ha nem bosszankodsz, akár más módon.) De valamiért imádsz civakodni és bosszankodni. Lehet, hogy most a békét kellene választanod végre?

Bőség: Attól félsz, hogy a gyerekeidnek nem jól tanítod meg, hogy hogyan bánjanak a pénzzel. Az igazság azonban az, hogy nekik sok dolgot a saját bőrükön kell megtanulniuk. Azaz nem lenne szabad neked folyton megvédened őket az anyagi nehézségektől és feladatoktól.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Észrevétlenül értetek el közösen egy újabb mérföldkövet a szerelmeddel. Itt az ideje az ünneplésnek, hiszen, ha most nem ünnepeltek, akkor mikor? Az ünnepek teszik igazán boldoggá a fontos pillanatokat, tehát most akkor is érdemes ünnepelnetek, ha egyébként azt gondolod, hogy ennek majd később lesz itt az ideje.

Bőség: Nincs értelme tovább halogatni egy kiadást. Nincs értelme annak, hogy továbbra is azt gondold, hogy majd ráérsz holnap vagy a jövő héten. Egyszerűen csak szedd össze magad, nyisd ki a pénztárcád – és minden egyszerűbb lesz.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: A szerelmed bölcs. A szerelmed jól fejezi ki magát. Épp ezért nem érdemes a szavait a környezetükből kiragadva értelmezned. Nem érdemes megpróbálnod csak a szavakat, pusztán önmagukban értelmezned. Figyeld meg a szövegkörnyezetet, a gesztusokat, az érzelmeket, az energiákat, és megérted a szerelmedet is.

Bőség: Valójában az élet egyszerűbb, mint ahogy azt látni szereted. A pénzügyeid megoldása is sokkal egyszerűbb, mint ahogy azt hinni szeretnéd. Egyszerűen csak annyit kellene tenned, hogy észreveszed: valójában nem minden olyan bonyolult, ahogy azt hinni szereted.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Szeretsz apró ajándékokat, meglepetéseket kapni, ugye? Akkor most próbáld ki azt, hogy milyen ugyanilyen apróságokat adni. Adj a szerelmednek, adj a szeretteidnek apró, minden ok nélküli ajándékokat és meglepetéseket. Meglátod majd, hogy mekkora örömet szerzel ezekkel az apróságokkal mindenkinek.

Bőség: Fontos, hogy értsd a bőség legfontosabb törvényét: ha költesz, azzal működteted a bőség áradását, és még több pénz talál rád. Ha azonban visszafogod a költéseidet, akkor a pénztárcád sem tud vastagodni. Hihetetlen, de igaz.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán a gyerekek elvették a figyelmedet a szerelmedről. Talán a nyári bohóságok fontosabbnak tűnnek, mint egy szerelmes összebújás. A hétvégén teremts tudatosan lehetőséget és időt arra, hogy kettesben legyetek a szerelmeddel. Lehet, hogy eljött az ideje egy közös kirándulásnak, strandolásnak vagy hűvösben heverésnek.

Bőség: Ha szeretnél valamit, azt fogalmazd meg kristálytisztán. Ha szeretnél valamit, azt mondd ki kristálytisztán. Ha szeretnél valamit, azt mindig érdemes jól kommunikálnod. Az embereknek és az égieknek egyaránt.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mi az, ami valóban fontos neked egy párkapcsolatban? Mi az, amit valódi értéknek tekintesz. Ezeket a kérdéseket tisztáznod kellene, mielőtt a kapcsolatodat unalmasnak bélyegeznéd. Könnyen lehet, hogy valamiért a békét és biztonságot kevered össze az unalommal. Pedig ezek nagyon különböző dolgok.

Bőség: Fontos, hogy észrevedd: a pénzügyeidben most épp azért tapasztalsz stagnálást vagy visszaesést, mert nem határoztad meg elég egyértelműen a céljaidat. Itt az ideje annak, hogy kitűzz magadnak néhány elérhetetlennek tűnő anyagi célt, amelyek segítenek javítani a helyzeteden.


Címlapkép: Rockstar Photographers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top