Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Legyél végre királylány!

Szeretnél életed királynője (királya) lenni? Ha igen, akkor a lehető legjobb úton haladsz. Tudnod kell, hogy mielőtt te lehetnél az uralkodó, van még néhány stáció, amelyen át kell haladnod. Királynővé (királlyá) koronázásod első lépése az, hogy királylánnyá (királyfivá) válsz. Hétvégén gyakorolhatod, hogy milyen az élet a mesebeli királylányok, királyfiak számára.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Nagylelkűséget és nyugalmat kellene tanulnod a párkapcsolati boldogságodhoz. Igen, tudom, hogy tudsz nagylelkű lenni, és tudom, hogy szoktál is nagylelkű lenni. A hétvégén azonban tudatosan kellene nagylelkűnek lenned a szeretteiddel és a szerelmeddel. Ha pedig szingli vagy, akkor  a kiszemelt pároddal kellene nagylelkűnek lenned.

Bőség: Adj a pénzedből jótékony célra, vagy támogass valakit, akinek kevesebb van, mint neked. Abból adj, amid van, és ne add oda mindened, mert akkor kifosztottnak, becsapottnak éreznéd magad. Annyit adj, amennyit kényelmes adnod.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy mindenképp neked kell megnyerned egy szócsatát. Fontos, hogy igazad legyen, de vajon az nem fontos-e, hogy nyugalom legyen köztetek? Lehet, hogy a hétvégén a nyugalmat és a békét kellene választanod, ahelyett, hogy te nyerd meg a szócsatákat. Talán most nem is olyan fontos, hogy igazad legyen.

Bőség: Valaki nem tartja be egy pénzzel kapcsolatos ígéretét, ami azt jelenti, hogy nem annyit, nem ott és nem úgy kapsz, mint ahogy számítottál rá. (Vagy nem annyit költesz, mint szeretnél.) Ebben a helyzetben merj nemet mondani, és ragaszkodj a megbeszéltekhez!

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  Egy kicsit túl titokzatosnak tartod a szerelmedet. Úgy érzed, hogy nem ismerheted őt abban a mélységben, ahogyan valóban ismerni szeretnéd, Úgy érzed, hogy túl sok titka van, amelyeket talán nem kellene megtartania magának. Engedd meg a szerelmednek, hogy saját világa, saját titkai legyenek, mert neki most szüksége van erre!

Bőség: Többet kellene szórakozásra és pihenésre költened. Többet kellene arra költened, hogy feltöltődj, mert mostanában csökkent a lendületed, csökkent az energiaszinted. A hétvége pedig alkalmas arra, hogy visszaszerezd az erődet végre.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Milyen érdekes, hogy sokan téged irigyelnek a párkapcsolatodért, de közben ezt te magad sem akarod elhinni. Szerinted másoknak van irigylésre méltó szerelmi élete. Ideje lenne észrevenned azokat a kincseket, amelyek már megvannak neked. Most írd össze magadnak az életed és a párkapcsolatod minden pozitív elemét.

Bőség: Rád ragyog a szerencse csillaga a hétvégén! Ha arra vágysz, hogy felcsillanjon végre egy kreatív ötlet, akkor jó hírem van: Hamarosan megérkezik hozzád egy fontos felismerés, amely a hivatásoddal, az életfeladatoddal vagy a pénzügyekkel kapcsolatos.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Néha azt érzed, hogy magányos harcos vagy, valaki, aki egyedül harcol a párkapcsolati vagy a családi boldogságért. De miért választod mindig a magányos harcot? Mert a többiek nem azt és nem úgy teszik, ahogy szeretnéd. Ha az elfogadást választod az irányítás helyett, máris gombamód szaporodnak körülötted a harcostársak (és visszatér a szerelem).

Bőség: Minden, amit ezen a hétvégén elköltesz hamarosan megsokszorozódva tér majd vissza hozzád, Nem érdemes ezért visszafognod magad, és nem érdemes úgy tenned, mint aki tud spórolni akkor is, ha nincs rákényszerítve.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ne felejtsd el, hogy csak rajtad múlik, hogyan alakul ez a hétvége. Ha szeretnéd, lehet ez a nyár egyik legszebb hétvégéje. Ehhez azonban fel kell hagynod az önváddal és az önmarcangolással. Miért is kell folyton azt listáznod, hogy mit rontottál el? Most koncentrálj az eredményekre a hibák helyett! Ha így teszel sokkal jobb lesz a hétvége!

Bőség: A sok kicsi sokra megy, és ezt meg is tapasztalhatod a hétvégén. Most nem az a kérdés, hogy honnan tudnál egy nagyobb összeget szerezni, hanem az a kérdés, hogy hogyan tudnál sok kicsit lecsípni a kiadásokból. Ez a sok kicsi végül sokat jelent majd.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvégét szinte egy téren és időn kívüli helyen töltöd. Mintha megállt volna veled az idő, kimerevedett volna a kép, és mindent elárasztana a béke. Érdemes táplálkoznod ebből a békéből. Érdemes táplálkoznod ennek a békének az áradatából ahelyett, hogy feszültséget és izgalmakat kezdenél keresni. Most a béke ideje van itt, valóban.

Bőség: A pénzügyekben az ésszerűséget keresed, de mostanában nem nagyon találod. Érdemes lenne elfogadnod, hogy néha az ösztöneidre hallgatva költesz (vagy éppen nem költesz). Valójában a hatodik érzéked a legjobb tanácsadód.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Jó lenne taktikáznod egy kicsit. Na nem arra gondolok, hogy bárkit is csapj be. Sőt! Most mindenképp legyél őszinte! De az nem mindegy, hogy kinek mit és mikor mondasz el. Az nem mindegy, hogy mikor mondod meg az őszinte gondolataidat, és nem mindegy, hogy hogyan, milyen szavakkal fogalmazod meg. Érdemes megtervezned, hol, mikor és mit mondasz.

Bőség: Érdemes átfutnod a költségvetésedet, és érdemes feltenned magadnak azt a kérdést, hogy hol húztad túl szorosra a nadrágszíjat. Úgy tűnik, hogy feleslegesen sokat spórolsz, és ebbe veled együtt az egész család kezd belefáradni.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Olyan sokáig figyelted, hogy mások milyen tipikus párkapcsolati hibákat követnek el, és olyan sokáig magyaráztad, hogy ezt nem így kellene csinálniuk. Most pedig, ha megfigyeled a saját életedet, láthatod, hogy pontosan ugyanezeket a hibákat követed el te is. Pontosan ugyanúgy hibázol, és emiatt a megoldás is pontosan ugyanaz lesz.

Bőség: Az, ahogy a pénzről beszélsz, sok mindent elmond arról, hogy milyen az anyagi helyzeted, és miért olyan. A hétvégén figyeld meg, milyen mondataid vannak a pénzzel kapcsolatban. Ha pedig feltérképezted ezeket, érdemes pozitívabbra cserélned őket.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Talán úgy érzed, hogy a szerelmed nem ért meg téged. De valóban megpróbáltad megértetni magadat vele? Valóban megnyíltál neki, és valóban elmondtad, amit érzel? Hoztál példákat, és elmesélted a legbelsőbb érzéseidet is? Itt az ideje annak, hogy esélyt adj neki: Mondd el, mit érzel, mondd el, mit álmodsz!

Bőség: Sokkal egyszerűbben megoldható ez a pénzügyi helyzet, mint ahogyan azt gondolod. Azt képzeled, hogy nehéz és bonyolult műveletekre lesz szükség, de a valóság az, hogy egy egyszerű döntés kérdése az egész. Legyél bátor, és hozd meg ezt a döntést!

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha minden apróságon felbosszantjátok magatokat, akkor szinte sohasem lesz időtök arra, hogy kiélvezzétek egymás társaságát. Ahelyett, hogy a hétköznapok furcsa apróságain bosszankodnátok, talán ideje lenne elfogadni a másik háklijait, és továbblépni a szeretet felé. Vedd észre a nyűgök mögötti érzelmeket végre!

Bőség: Tekints a látszat mögé, és vedd észre, hogy kik azok a környezetedben, akik azt mutatják, hogy jól vannak, de a valóságban segítségre lenne szükségük. Vedd észre, hogy kinek tudsz segíteni a hétvégén!

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Valóban készen állsz a szerelemre? Tedd a szívedre a kezedet, és úgy mondd ki, ha igen. Ha valóban készen állsz a szerelemre, az megérkezik az életedbe. (Fellángol a szerelem a pároddal, vagy megérkezik egy új szerelem az életedbe.) Az, ha csak vársz a szerelemre, azt mutatja, hogy még nem vagy kész. Most ezen érdemes változtatnod.

Bőség: Kész vagy arra, hogy bőségben élj? Tudom, hogy sokat küzdesz ezért, de a küzdelem az önmagban még nem jelent megoldást semmire sem. Az a kérdés, hogy el tudod-e fogadni a bőséget? El tudod-e fogadni, hogy bőségben élsz?


Címlapkép: Rockstar Photographers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top