Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Szenvedély és szerelem vár rád

Fellángoló szerelmek, egynyári kalandok és sok-sok szenvedély vár rád a hétvégén. Most érdemes megélned a szenvedélyedet, és érdemes hagynod, hogy a szíved irányítsa a hétvégi döntéseidet.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Egyáltalán nem biztos, hogy tökéletesen megértitek egymást a szerelmeddel a hétvégén. Valószínűleg van valamilyen apró és bosszantó félreértés, ami most könnyedén közétek állhat. Lehet, hogy itt lenne az ideje annak, hogy megbeszéljétek, milyen apróságok bosszantanak benneteket egymásban.

Bőség: Érdemes pénzt és energiát fektetned abba, hogy az álmaid teljesüljenek. Érdemes az álmaidat komolyan venned, mert ezek az álmok megsokszorozhatják a bevételedet – még akkor is, ha nem érted ezt a folyamatot.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha egy pillanatra elveszted a fejed, akkor könnyen olyasmit mondhatsz, amit később megbánsz majd. Nem az a megoldás, hogy mindenáron higgadt akarsz maradni, hanem az, hogy nem mondasz semmit, amikor valaki felidegesített. Kíméld meg a szerelmedet a felesleges feszültségtől! 

Bőség: Nem kell mindent elhinned annak, aki nagyszerű pénzügyi lehetőségekkel kecsegtet. Nem kell azonnal beleugranod semmilyen pénzügyi tranzakcióba! Most a megfontolt döntések és a lassú változtatások ideje van.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  Sokkal többet kellene beszélgetned a szerelmeddel. Ne felejtsd el, hogy az elmétek mindkettőtöknek fontos erogén zónátok. Mindkettőtöknek szükségetek van arra, hogy intellektuálisan is izgalmasak legyetek egymás számára. Beszélgessetek sokat, és beszélgessetek nyíltan egymással!

Bőség: Lehetőleg ne most adj kölcsön, és ha lehet, ne is most kérd vissza a kölcsönadott összegeket. Ha valaki most anyagi segítséget kér tőled, inkább tanácsot adj neki, mint kölcsönt.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ne hagyd, hogy valaki más értelmezze neked a szerelmed reakcióit! Most sokan vannak körülöttetek, akik szívesen megmagyaráznák, hogy a dolgok nem is úgy vannak, ahogyan te értelmezed a helyzetet. De valójában te vagy az, aki érted és érzed őt. Te vagy az, aki jól érted és jól érzed őt.

Bőség: Szerencsés vagy a hétvégén, ezért most érdemes megkísértened a szerencsédet. Érdemes lehetőséget adnod a szerencsének arra, hogy szaporítsa a vagyonodat és a pénzedet.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Elég lenne elengedned magad. Elég lenne megengedned magadnak, hogy valóban élvezd a hétvégét. Most legyen az a cél, hogy jól érezd magad. Keresd a boldogságot, keresd a lehetőséget arra, hogy örömteli tapasztalatokat gyűjts ahelyett, hogy azt lesnéd, a párodnak vagy a családodnak mire van szüksége.

Bőség: Egy pillanatra megérted, hogy milyen fontos előre tervezned. Milyen fontos már most azt végiggondolnod, hogy hogyan alakul majd az ősz és a tél pénzügyi szempontból.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmed több szenvedélyre, több együtt töltött időre és több lángolásra vágyik. Legyünk őszinték, te is pontosan erre vágysz. Mi lenne, ha most megadnátok egymásnak azt, amire vágytok? Mi lenne, ha komolyan vennétek egymást és egymás érzelmi igényeit is?

Bőség: Túlvállalod magad, ami a pénzügyi feladatokat illeti. Jobb lenne, ha megosztanád a terheket a pároddal, a családoddal és amikor úgy alakul, a barátaiddal is.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Amikor szerelmi tanácsot kérnek tőled a barátnőid, az mindig a magánéleted egyfajta elismerése. Még ha szingli is vagy, azért fordulnak hozzád tanácsért az emberek, mert azt gondolják, hogy tudsz adni releváns és hasznos tanácsokat nekik. Ha pedig nem tudod, hogy mit mondj, bevallhatod a bizonytalanságodat is.

Bőség: Itt az ideje, hogy elgondolkodj azon, milyen saját vállalkozásba vagy milyen mellékállásba vágnál bele szívesen. A hétvégén kitalálhatod, hogy hogyan kereshetsz pénzt a hobbiddal.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A legváratlanabb helyeken és a legváratlanabb helyzetekben keveredhetsz nyári flörtökbe. Ami azt illeti, a nyári flörtölést bajnoki szinten űzöd a hétvégén, és ez azzal sincs kapcsolatban, hogy mennyire vagy szerelmes a párodba. Egy kis flört most a legjobb kapcsolatot is felpezsdítheti.

Bőség: Nem mindig vagy benne biztos, hogy jól bánsz a pénzzel, de végre megtalálod azt az embert, akitől érdemes tanácsot kérned. Olyasvalaki ő, akit régóta ismersz, és a szemed előtt gazdagodott meg.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Ha mindenkinek meg akarsz felelni, annak az lesz a következménye, hogy nem felelsz meg senkinek sem. Ahelyett, hogy azt szeretnéd kitalálni, mit kell tenned annak érdekében, hogy másokat lenyűgözz, inkább azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy mit kell tenned azért, hogy magadat lenyűgözd. Figyelj jobban magadra a hétvégén!

Bőség: Egy váratlan bevétel érezteti veled, hogy megéri máshogy gondolkodnod a pénzről. Egy váratlan bevétel mutatja meg neked azt, hogy megéri lazábban hozzáállnod a pénzügyekhez is.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Úgy gondolod, hogy nem is érdemled meg ezt a csodálatos kapcsolatot. Úgy gondolod, hogy lehetetlen ezt a csodát elfogadni és befogadni. Fontos lenne, hogy most erősítsd az önbizalmadat, és szabadulj meg a kishitűségedtől is. Több varázslatra és több csodára van szükséged.

Bőség: Érdemes lenne egy kicsit kevesebbet kölcsönadnod, és többet fordítanod önmagadra. Mostanában kezded azt hinni, hogy minden filléredet másokra kell áldoznod, de ez nem igaz, önmagadért és a családodért kell anyagi felelősséget vállalnod.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelem olyasminek tűnik neked, ami nem olyan fontos. Abban bízol, hogy ha elég sok barátod van, és ha elég jól elbeszélgetsz néhány emberrel, akkor a szerelmi életed is megjavul majd. Most azonban az érzelmeidre kellene hallgatnod az eszed helyett.

Bőség: Vedd észre, hogy milyen sok felesleges kiadásod van. A hétvégén olyasmire is örömmel költhetsz, amire egyáltalán nem kellene. Most fogd vissza a költekezésedet!

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szerelemre van szükséged, amely beragyogja az életedet. Arra van szükséged, hogy ez a szerelem okot adjon a létezésre, és erőt adjon a hétköznapokra. Van ilyen szerelem az életedben? Ha most nincs, nyílj meg a gondolatra, hogy hamarosan megérkezik majd az életedbe.

Bőség: Át kellene szervezned a kiadásaidat, mert úgy tűnik, hogy hamarosan egy nagyobb felújításra vagy szerelési munkára lesz szükség a lakásodban. Intézd úgy, hogy legyen pénz erre a szerelésre is.


Címlapkép: Rockstar Photographers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top