Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: A harag rossz tanácsadó – ne hallgass rá!

Talán még azt hiszed, könnyebb lenne megőrizned a haragodat. Talán már tudod, hogy a legjobb, ha elengeded, mert csak árthat neked. Akárhogy is állsz a haraghoz és a sértettséghez, most tisztában kell lenned azzal, hogy ezek az érzések csapdába zárnak. Amíg haragszol, addig nem találhatod meg az utat a boldog párkapcsolathoz sem.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Pontosan tudod, hogy készül valami körülötted, de azt hiszed, hogy a változásokat most is olyan egyszerű lesz kezelned, mint eddig. Vedd észre, hogy a világod változik, és vedd észre, hogy te is változol. Ideje lenne a változással haladnod ahelyett, hogy ellenállsz neki.

Bőség: Az anyagi helyzetedben nem minden olyan átlátható, mint ahogyan azt gondolni szereted. Itt az ideje annak, hogy letisztázz dolgokat, és egyértelmű, átlátható viszonyokat teremts végre.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal erősebb vagy, mint sokan hiszik, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen túl kellene terhelned magadat. Sokkal több fér el a hátadon, mint azt gondolnád, de ez nem jelenti azt, hogy két ember terhét magadra kell vállalnod. A jó kapcsolat titka az, ha mindenki felnő a saját feladataihoz.

Bőség: Úgy érzed, hogy tisztáznod kell valakivel egy kölcsön- vagy hitelügyletet. Ezt a témát most kellene átgondolnod, most kellene érveket gyűjtened, és a jövő héten prezentálhatod a kéréseidet az érintetteknek.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  Eleged van abból, hogy valaki mindig mindent sokkal jobban tud, mint te. Valószínűleg a távoli ismerőseid és a félig ismeretlenek beszélnek bele a szerelmi életedbe. Persze nekik könnyű, hisz alig tudnak valamit, így könnyen egyszerűsítik le a helyzeteket. Neked azonban a szívedre kellene hallgatnod.

Bőség: Egy évekkel ezelőtti döntésed hatásai érnek utol a hétvégén. Nem biztos, hogy boldog vagy ezzel a hatással, de ne felejtsd el, hogy most is van hatalmad változtatni az eseményeken.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Eleged van a hazugságokból, és teljes őszinteséget szeretnél a kapcsolataidban. Nem biztos, hogy a szerelmed az, aki hazudik neked, de van valaki a közeledben, aki fontos neked, és aki nem teljesen őszinte veled. Ezen a helyzeten pedig csak szeretettel és elfogadással tudsz változtatni.

Bőség: Nem is sejted, milyen sokféle módon tehetnél szert több pénzre. Úgy értem, sokféle legális módon. Érdemes most sokkal több lehetőséget megvizsgálnod, és sokkal több lehetőséget beengedned az életedbe.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végre megérted, hogy milyen fontos az önismeret a boldog párkapcsolathoz és végre megérted, hogy mi mindent kell még megtanulnod magadról, vagy elfogadnod magadban. Na jó, nem kell a tanulás és elfogadás végére érned a boldogsághoz, de elkezdened mindenképp kell!

Bőség: Szívesen adsz ajándékot akkor is, ha erre nincs semmi okod. Tudod mit?  A hétvége és a nagyrabecsülésed pont elég ok ahhoz, hogy bárkinek ajándékot adj.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, mintha ugyanazt mondogatnád újra és újra. Úgy érzed, mintha ugyanazt hajtogatnád egész nap, csak éppen más szavakkal. Ha már unod, hogy ismételgeted magad, egy pillanatra csendesedj el, és hallgasd meg, hogy mit válaszol a szerelmed arra, amit mindig mondasz.

Bőség: Pontosan tudod, hogy milyen hibát nem akarsz elkövetni a pénzügyekben, ezért mindent megteszel azért, nehogy megismételd azt, amit a szüleid tettek. Érdemes lenne végre a hibák helyett az ügyes döntéseidre figyelni.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tudod, hogy a szerelmednek szüksége van rád, és azt is tudod, hogy neki milyen sokat jelent a jelenléted. Most valamiért mégis el kell távolodnotok egymástól. Talán pont azt kell megtanulnia ebből a távollétből a párodnak, hogy hogyan bízzon benned, és hogyan oldja meg a saját feladatait egyedül is.

Bőség: Szívesen adsz másoknak pénzügyi tanácsot, de most jobban teszed, ha csak olyasmit javasolsz, amit te is megtettél már. Könnyen lehet ugyanis, hogy az, ami elméletben működik, a valóságban nem kivitelezhető.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Minden szavadnak hatalmas ereje van. Most nemcsak azokra a szavakra kellene figyelned, amiket a szerelmedről mondasz, de azokra is, amelyeket önmagadról fogalmazol meg. Az, ahogy magadról beszélsz, meghatározza mindazt, ami történik veled. Válogasd meg azokat a szavakat is, amelyekkel a szerelmi életedről beszélsz másoknak.

Bőség: Megvan a lehetőséged arra, hogy valakinek a bőségéről gondoskodj. Ez csodálatos lehetőség, de ne ragadj bele. Ha kell, segíts abban, hogy anyagilag talpra álljon az, aki rászorul a segítségedre.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Miért ringatod magadat illúziókba? Miért nem mersz ránézni a valósóágra? Lehet, hogy úgy érzed, kényelmesebb a homokba dugni a fejed, de az valójában nem segít a hétvégén. Most bátorságra van szükséged ahhoz, hogy szembenézz a valósággal és mindazzal, amivel nem szeretsz szembesülni.

Bőség: Megvannak azok az embere körülötted, akik segítenek neked. Akár egy beszélgetésről van szó, akár komolyabb segítségről, ők mindig melletted állnak, és szívesen segítenek neked, ha kéred.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Van néhány kérdésed a szerelmedhez, amelyeket most érdemes feltenned neki. Fontos, hogy szeretettel kérdezz, türelmesen hallgasd meg a választ, és fogadd el, amit a szerelmed mond. Fontos, hogy az eszmecsere ne veszekedés legyen, hanem felnőtt, intelligens emberek beszélgetése.

Bőség: Úgy tűnik, hogy át kellene gondolnod azt, amit a pénzről gondolsz. A pénz nem cél, hanem eszköz. Egy eszköz ahhoz, hogy a legjobb életedet élhesd. De ehhez el kell költened.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan sok lehetőség áll előtted, és te még mindig nem vagy benne biztos, hogy melyiket választod majd. Vedd észre, hogy amíg az elméd a lehetőségek latolgatásával volt elfoglalva, addig a szíved valójában már választott. Vedd észre, hogy neked csak el kellene fogadnod a szíved döntését.

Bőség: Figyeld meg, mi az, amire szívesen költesz, és mi az, amire sajnálod a pénzedet. Egyáltalán nem biztos, hogy arra kellene keveset költened, amire a hétvégén sajnálsz pénzt kiadni.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem szabad belemenned a hatalmi játszmákba! Ne felejtsd el, hogy te vagy az életed királynője (vagy királya), egy uralkodó pedig akkor uralkodik bölcsen, ha a nagyvonalúságot választja. Ebben a helyzetben már úgyis nálad van a nyerő kártya, nem kell egy játszmában megküzdened a többiekkel.

Bőség: Sokkal egyszerűbb lenne az anyagi helyzeted, ha nem minden az utolsó pillanatban jutna az eszedbe. Úgy értem, hogy a csekkek befizetése mellett a munkahelyi papírmunkára is jobban oda kellene figyelned.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top