Húsvét

Ezerszínű húsvét

Mit is jelent igazán a tavasz? Az első napsugarakat, a virágzó fák illatát és természetesen a húsvétot. A megújulás ünnepe minden érzékszervünkre hat – készüljünk fel rá alaposan, hogy igazán áthassa a tavasz. Az előkészületeknél mindenben segítségünkre van az ALDI, hiszen üzleteiben mindent megtalálunk, ami a húsvéthoz szükséges: a rusztikus sonka, a Gourmet finomságok, a friss tojás, a kalács és a csokitojás is elengedhetetlen kellék.

SZABAD-E LOCSOLNI?

Hát persze, hogy szabad! Sőt, az ALDI a felkészülésben is segít, hiszen a honlapján vidám locsolóverseket találunk. A weboldalon emellett sokféle ünnepi recepttel, dekorációs tippekkel, barkácsötletekkel is segítik a húsvéti készülődést. Az ALDI oldalán mesés ajándékötletek is találhatunk, érdemes alaposan körülnézni!

Ezerszínű húsvét

AJÁNDÉKOK MINDENKINEK

A húsvéti tojásdíszítés szép szokását máig őrzik Európa-szerte. Sok helyen inkább egyszínűre festik, máshol különleges eljárásokkal hímezik, díszítik, sőt patkolják is a tojást. A díszítésre a klasszikus eszközökön kívül ma már számtalan módszer létezik, érdemes kísérletezni. Az ALDI-ban természetesen sokféle kreatív tojásfestő és -díszítő termék is várja a kezdő és haladó művészeket. Az ALDI játékosztálya is felkészült a húsvéti rohamra: a finom húsvéti édességektől az apró meglepetéseken át a nagy ajándékokig mindent megtalálunk, természetesen az ALDI-tól megszokott családbarát árakon!

 

HÚSVÉTI TOJÁSFESTŐ VERSENY – INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK

Elő az ecsetekkel és szárnyaljon a fantázia! Április 10 és 16. között az ALDI Instagram oldalán

nyereményjátékkal várja a saját kezűleg festett, vagy bármilyen más módon mintázott, díszített húsvéti tojások fotóit. A három legszebb alkotás jutalma: 10 000 forint értékű ALDI vásárlási utalvány.

 

Vidám készülődést, alkotókedvet és boldog húsvéti ünnepeket kívánunk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top