Gyors sajtos snack húsvétra

nlc | 2019. Április 09.
Húsvétkor általában mindenhol nagy a vendégjárás, ezért praktikus betárazni magunknak néhány könnyen elkészíthető rágcsálnivalót a vendégek kínálására. Ez a sós keksszel fogyasztható sajtkrém recept pont ilyen.

Hozzávalók:

Elkészítés:

Egy közepes méretű tálba keverjük össze a sajtkrémeket, 2 kis csésze reszelt Cheddar sajtot, a csípős és a Worcester szószt. Szórjuk meg 2 kanál feldarabolt petrezselyemmel és az olasz fűszerkeverékkel.

Botmixerrel alaposan keverjük össze a hozzávalókat, majd egy szép tálon formáljunk répa alakot a krémből. Hűtsük egy órán át, majd amikor kicsit megkeményedett, helyezzük a csokor petrezselymet a répa forma tetejére, körben pedig sós keksszel díszítsük a tálat. 

(Forrás: Delish)

Exit mobile version