Egy jó piskótarecept, egy nagy adag vajkrém és kókuszreszelék – nagyjából ennyire lesz szükséged hozzá, hogy elkészítsd a húsvét legaranyosabb tortáját. A díszítés olyan egyszerű, hogy nyugodtan vond be a kicsiket is!
Hozzávalók:
- 2 kerek piskóta teljesen kihűlve
- 1 csomag kókuszreszelék
- 2 csésze vaníliás vajkrém
- fekete és rózsaszín drazsé
- fekete ételfesték
- zöld ételfesték
Elkészítés:
- A kerek tortalapokat kend meg krémmel, majd borítsd össze őket. Ezután vágd félbe – az egyik fele lesz a nyuszi törzse. A másik felet harmadold el, egyharmad lesz a feje, a másik kettő pedig a lábai.
- Illeszd össze a darabokat, majd az egészet kend meg krémmel. Szórd meg kókuszreszelékkel.
- A drazsékkal díszítsd ki a nyuszit. A zöld festékkel keverd össze a maradék kókuszt, és szórd a nyuszi mellé.