Húsvét

Együtt töltheti a húsvétot a daganatos beteg apa és kisfia

Ketten küzdenek daganatos betegséggel egy mezőcsáti családban. Húsvétkor végre együtt lesz a család.

Nehéz heteket él meg a mezőcsáti Sipos család – olvasható a Borsod Online-on. Az apa, Tamás ugyanis daganatos megbetegedéssel küzd, és Budapesten kap kemoterápiát. Fia, a tízéves Tomika is beteg, ő Miskolcon gyógyul a Gyermekegészségügyi Központban, édesanyja segítségével. A másik két gyerekre pedig a nagymama vigyáz.

Húsvétra azonban hazaengedték mindannyiukat. „Szerda délután jöhettünk haza Tomikával. A két kisebb fiam nem számított rá, hogy én megyek értük. A kicsi, amikor meglátott a bölcsiben, eldobott minden játékot a kezéből, rohant hozzám. A középső kisfiam a könnyeit törölgette, amikor végre megölelhettük egymást” – nyilatkozta az anya.

Sipos Diána arra kérte az újságírókat, írják meg, hogy: „nagyon szépen köszönjük a segítséget mindenkinek. Az lenne a legjobb, ha nem lenne rá szükség, most azonban se a férjem, se én nem tudunk dolgozni. Nem merjük a jövőt tervezgetni, csak mindig a másnapra gondolunk, hogy az előttünk álló akadályokat leküzdjük. A remény persze ott van mindannyiunk szívében.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top