nlc.hu
Húsvét

Oltás húsvétkor

Húsvétkor is nyitva lesznek az oltópontok

Ne lepődj meg, ha húsvétra oszt be a háziorvosod a koronavírus-oltásra.

Nyitva lesznek az oltópontok húsvétkor és a kijelölt szakrendelőkben is oltanak a hosszú hétvégén – derült ki abból az emailből, amelyet az országos oltási munkacsoport vezetője a budapesti háziorvosoknak írt.

oltás

Húsvétkor is oltanak (Fotó: MTI / Vajda János)

György István közölte, hogy a szakrendelőkről a fővárosi oltási munkacsoport tájékoztatja a háziorvosokat. Hozzátette, hogy a Moderna vakcináját várandós kismamák is megkaphatják. Az oltási munkacsoport vezetője a levélben köszönetét fejezi ki a háziorvosoknak a részvételükért Magyarország eddigi legnagyobb oltási programjában
    
A levélben hangsúlyozza, hogy a háziorvosoknak is köszönhető az uniós átlagot jelentősen meghaladó magyarországi átoltottsági arány, a járvány megállítása azonban további erőfeszítéseket igényel. Az a háziorvos, aki az ünnepi hétvégén vállalja az oltási munkát, napi 80 ezer forint kiegészítő díjazásra jogosult – emlékeztetett a levélben György István.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top