nlc.hu
Húsvét

Csobot Adél ezekkel készül a gyerekeinek húsvétra

Így teszi izgalmasabbá a gyerekeinek a húsvétot Csobot Adél

Az énekesnő izgul, hogy minden jól sikerüljön az ünnepre.

Csobot Adél és Istenes Bence, akik egyébként nemrégiben a YouTube-on jelentették be, hogy vidékre költöznek, már gőzerővel készülnek a húsvéti ünnepekre. A családanya az Instagram-oldalán számolt be arról, milyen ajándékokra számíthatnak a gyerekeik (Nátán 2016-ban jött a világra, testvére, Ádin 2018-ban – szerk.) Csobot elmondása szerint nagyon izgul, hogy minden tökéletes legyen a fiúk számára. A képért kattintson ide!

Csobot Adél

Fotó: Olajos Piroska

„Minden évben hűek maradunk a szokásainkhoz és húsvétkor bizony nálunk is beindul a csokitojás- és csokinyuszi-keresés. Természetesen mi, felnőttek évről évre ugyanúgy izgulunk, hogy minden jól sikerüljön, ráadásul ahogy nőnek a gyerekek, úgy változik egy kicsit a móka: a keresgélés kiegészül játékokkal, feladatokkal is, hogy minél emlékezetesebb maradjon az ünnep” – írta a közösségi oldalán Csobot. A kommentelők közül rengetegen reagáltak, sőt, külön kérték, hogy az édesanya ossza meg ezeket a játékokat és feladatokat, hogy a saját családjuknál is tudják hasznosítani. Csobot korábban többször is nyilatkozott arról, mennyire kedveli ezt az ünnepet, mert a gyermekkorára emlékezteti. Ha teheti, temérdek dekorációs elemmel díszíti fel a házukat, a húsvéti tojáskeresés pedig még egy évben sem maradt el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top