nlc.hu
Húsvét

Húsvéti parkolás ingyenessége

Ezeken a helyeken parkolhatunk ingyen húsvétkor

Nagypénteken és Húsvéthétfőn sem kell majd fizetni a parkolás miatt a legtöbb helyen.

Budapest első kerületében március 29-től (nagypéntek) április elsejéig (húsvéthétfő) ingyenes lesz a parkolás, a Budai Vár kivételével. Nem kell fizetni a négynapos hosszú hétvégén a parkolásért a XIII. kerületi közterületi várakozóhelyeken sem. A IX. kerületben a közterületi parkolás szintén díjmentes az ünnepen, akárcsak Zugló parkolási övezeteiben.

Több budapesti parkolási cég oldalán

az idei díjmentességről még nincs hír, de mivel tavaly ingyenes volt a húsvéti hétvége, feltehetőleg most is az lesz. Tájékozódni azért nem árt, mert lehetnek kivételek, mint például a Budai Vár, vagy a Margitsziget – írja a 24.hu.

Ezeken a helyeken parkolhatunk ingyen húsvétkor

 A vidéki városokban is ingyenes lesz a parkolás húsvétkor.

Székesfehérváron az I.,II. és III. övezetben díjmentes lesz a parkolás a négynapos ünnepen. A kiemelt parkolási zónába ekkor is csak engedéllyel lehet behajtani és a parkolásért is fizetni kell. Az ingyenes időszakban

nem működnek a parkolóautomaták sem a városban.

Szegedről azt írják, a parkolás 2024. március 29-én (nagypéntek) díjmentes, 2024. március 30-án (nagyszombat) 08:00 és 12:00 óra között a Mars téren, valamint a Boros József, a Pulz, a Csemegi, a Pozsonyi Ignác és a Cserzy Mihály utcákban díjköteles, 2024. április 1-én (húsvéthétfő) díjmentes. Hogy vasárnap kell-e fizetni, vagy sem, arra nem térnek ki a Szepark oldalán.

Nagypénteken és húsvéthétfőn ingyenesen lehet

parkolni Miskolcon is, a város teljes területén, szombaton viszont nem lesz változás, a kiemelt kereskedelmi és idegenforgalmi területeken kell fizetni a parkolásért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top