Húsvét 2011

5 őrületes húsvéti cucc a konyhában

Szerencsére a húsvéti szalvétán és a nyúl formájú gyertyán túl is bőven van élet a terített asztalon. Íme, a legújabb konyhai nyúltrend!

„Fűszálakból vetett ágyban”
Ha a tojás lehet csoki, akkor miért ne lehetne a nyuszifészek ehető! Az ízesített, színezett „fűszálak” táplálkozástudományi szempontból nem számítanak a legtökéletesebb eledelnek, de viccesek és meglepőek. Évente egyszer ennyi bűnözés belefér. Ráadásul az sem elhanyagolható szempont, milyen szemeket mereszt az anyós, amikor a gyerekek elcsipegetik a dekorációt.

 Lelőhely: //butlers.hu/
Lelőhely: Butlers

Borsot tör az orrod alá

Megunhatatlan, örök kedvenc a Chef’n-től a G’Rabbit borsőrlő, amelynek immár megjelent a kistestvére is: a G’Rabbit Jr. Működésükben és megjelenésükben hasonlóak, csak méretük tér el. A borsot a nyuszi farkánál lehet adagolni, és ha meghúzzuk a fülét, már hullik is a frissen őrölt bors! Karácsonykor is örülnénk ennek a borsőrlőnek, de tagadhatatlanul húsvétkor a legstílusosabb.

Lelőhely: Kookta
Lelőhely: Kookta


Forma–1-es tojástartó

Mr. Egg a leggyorsabb tojástartó és elsősorban vélhetően érett férfiak és kisfiúk lelkesednek érte. De kortól függetlenül mi, nőcik is beszállhatunk a játékba. Mr. Egg éppen úgy működik, mint egy kisautó. Hátrahúzzuk, majd elengedjük és már indul is a verseny! Csak nehogy túl közel legyen az asztal széle…

Lelőhely: Design300
Lelőhely: Design300


Tavaszi tojásvirágok

A virágos tükörtojásforma igen ötletes és egyszerű szerkezet. A fém perem meggátolja, hogy a
tojásfehérje szétfolyjon a serpenyőben, így a végeredmény különleges tojásvirág lesz. Lusta és kényelmes reggelekre feltétlenül ajánlott!

Lelőhely: Wiiliams-sonoma
Lelőhely: Williams-Sonoma
Lelőhely: Sodrofa
Lelőhely: Sodrofa

Merj füllel!
Ken Goldman nyuszifül salátásszettje egyszerre vicces és praktikus. A formája nem befolyásolja használhatóságát, azonban ezekkel a kanalakkal igazán viccesen lehet asztalra tenni a salátát. Ugye, hogy a saláta nyúlkaja?…

Lelőhely: Butlers
Lelőhely: Decor Craft Inc.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top