Húsvét 2011

A jogsidba kerülhet a húsvét – fokozott ellenőrzés az utakon

Az ittas vezetés megelőzése érdekében húsvétkor fokozott közúti ellenőrzést tartanak a rendőrök az ország közútjain. Jobb lesz vigyázni!

A jogsidba kerülhet a húsvét – fokozott ellenőrzés az utakonA Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a húsvéti ünnepek ideje alatt sokan hajlamosak megfeledkezni arról, hogy a járművezetőkre teljes alkoholtilalom van érvényben, és az ittas vezető nemcsak a saját életét és testi épségét veszélyezteti, hanem a többi közlekedőét is.

A budapesti rendőrök az ünnepek alatt fokozott és rendszeres közúti ellenőrzéseket tartanak az ittas járművezetők kiszűrésére.

Hatala József altábornagy, országos rendőrfőkapitány már március 9-én „a közelgő húsvéti ünnepre, a megnövekvő közúti és határforgalomra, valamint az illegális migráció elleni küzdelemre” tekintettel április 15-ig az ország egész területére fokozott ellenőrzést rendelt el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top