Húsvét 2011

Kicsik és nagyok kedvence a természetesen édes Bonduelle Gold, mellyel most tabletet is nyerhet!

Egyre többen jönnek rá, hogy a magyar kukoricának nincsen párja! A Bonduelle kizárólag válogatott, kiváló minőségű magyar kukoricákat használ fel: a Bonduelle GOLD aranyszínű, ropogós édes kukorica, mely jellegzetesen édes ízét a kukoricában rejlő természetes cukortartalomnak köszönheti, hiszen sem hozzáadott cukrot, sem tartósítószert nem tartalmaz, és emellett génmódosítás-mentes! Ahogy a szlogen mondja, valóban természetesen édes!

A Bonduelle GOLD kukoricát számtalan módon fogyaszthatja, a nap bármely szakaszában. Akár önmagában, köretként vagy salátaalapnak, akár egy könnyű reggeliként, uzsonnának vagy esti nassolásként. A többféle kiszerelés pedig segít, hogy mindig az alkalomnak megfelelő mennyiséget vegyük. A legkisebb, 170 grammos kiszerelés egy adagnyi, így megfelelő egy könnyű étkezésnek, ha gyorsan csillapítanánk éhségünket valami finommal. A klasszikus, 340 grammos kiszerelés ideális főzéshez, egy ízletes köret elkészítéséhez. Ha pedig vendégeket várunk, vagy az egész családot szeretnénk elkényeztetni, a 670 grammos családi adag az ideális választás!

A termékkínálatban megtalálható a 150 grammos BIO GOLD kiszerelés is, amely csakis a legszigorúbban ellenőrzött biogazdálkodásokból származó kukoricát tartalmaz.  Ezt a természetesen édes és ropogós kukoricát azonban nemcsak önmagában, hanem ínycsiklandó mixek formájában is fogyaszthatjuk, hiszen a Bonduelle kínálatában található zöldségekkel készített vegyes konzervek – GOLD Florida Mix,  GOLD Mexico Mix, GOLD Rio Mix, Gold Sombrero Mix – is igazi ízélményt nyújtanak.

Érdemes most belekóstolni a Bonduelle világába, hiszen aki most vásárol bármilyen 2 Bonduelle GOLD terméket, az hetente egy cseppálló Sony Xperia tabletet nyerhet, vagy modern konyhai eszközöket választhat azonnal, egyedi kedvezménnyel!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top