55 perc 599 kcal/2516 kJ |
Hozzávalók: 50 dkg vajas tészta, 15 dkg rukola, 10 dkg szárított paradicsom, 10 dkg reszelt parmezán sajt, 1 tojás.
A tésztát 2 mm vékonyra és 20 cm szélesre nyújtjuk. Elosztjuk rajta a nagyobb darabokra vágott rukolát meg a szárított paradicsomot, és megszórjuk a parmezánnal. Az egyik szélét megkenjük felvert egész tojással, és ebben az irányban szorosan feltekerjük. Ujjnyi vastagon felszeleteljük, és zsírpapírral bélelt tepsibe egymástól 2 centire fektetjük. A tenyerünkkel kissé megnyomjuk, és a tetejét megkenjük tojással. 180-190 °C-os sütőben 20-25 perc alatt barnára sütjük.
További csigák: Almás-mandulás-fahéjas csigák » Csiperkegombás – rokfortos csigák » |