Izzasztó percek
Szponzorált tartalom

Bemutatkozás – Kisszékelyi Veronika

Vera aktív életmódja miatt keres egy megbízható dezodort.

Világéletemben örökmozgó voltam, már a járókában is, ahogy megtanultam felállni, le sem ültem, állva aludtam el szüleim elmondása alapján. A sport nem maradt el tinédzser, kamasz és felnőttkoromban sem; én voltam az a középiskolás, akinek soha nem írtak szülei felmentés testnevelésből, így szinte egymagam róttam a futóköröket a hideg télben tornaórán. Ráadásul, mivel kosárlabdáztam, hajnalban keltem meccsre menni szombaton és vasárnap. Állandóan kerestem az ideális dezodort, illatra, érzésre, kivitelre. Nálam a fontos szempont mindenképp az, hogy egy illatból többfajta formátum is elérhető legyen; mást tudok a kistáskámban magammal vinni és mást az edzőcucc mellé bedobni. Számomra ugyanazon illat használata a rohanós hétköznapokban során egy nap akár többször is használva, pont az állandóságot biztosítja, üdítő, de közben megnyugtató.

Kisszékelyi Veronika (Fotó: Leéb Ádám)

Kisszékelyi Veronika (Fotó: Leéb Ádám)

Tapasztalataim alapján, a legtöbb dezodor, ami célzottan sportoláshoz lett kifejlesztve, illatban és állagban is sokszor kevésbé nőies, így kifejezetten kíváncsian várom, hogy egy ilyen érett és kimondottan nőknek szóló márka használata során, mint a Dove, milyen tapasztalataim lesznek.

Az elmúlt években új mozgásformaként megszerettem a kettle ballt, e mellett rendszeresen futok, így e két edzésforma során fogom tesztelni a Dove termékeket.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top