Izzasztó percek
Szponzorált tartalom

Bemutatkozás – Benecz Judit

Judit érzékeny bőre miatt keres egy kíméletes, ápoló dezodort.

Hogy érzékeny a bőröm, sokáig bosszantott és zavart, hisz hiába próbálgattam a különféle termékeket, sokszor azoktól sem lett szebb, melyeket a papírforma szerint neki szántak. Mindez leginkább az arcbőröm esetén volt látványos és hosszú utánajárás kellett hozzá, hogy rájöjjek, milyen összetevőktől berzenkedik a bőröm és mi az, amire szüksége van. Mára már nem csak az arcápolók terén gondolom meg kétszer is, hogy mit kenek magamra, a testápolókból is előnyben részesítem jó minőségű, valóban bőrbarát összetevőjű termékeket és nem kivételek ez alól a dezodorok sem.

Hosszú utánajárás kellett hozzá, hogy rájöjjek, milyen összetevőktől berzenkedik a bőröm és mi az, amire szüksége van

Benecz Judit (Fotó: Leéb Ádám)

Számtalan változatot végigpróbáltam már dezodorokból is, fújósat és kenőset, ami foltmentes létezést ígért vagy olyat, ami az illatával akart meggyőzni, sőt még férfiaknak szántat is. Nézelődtem az abszolút natúr vonalon, mindenmentes alternatívákat próbálgatva, de bevallom, hiába akartam őket megszeretni, szívből nem sikerült. Mindeközben volt, amelyiktől kipirosodott a hónaljam, vagy szárította a bőrömet, mindezek a hatások pedig úgy vettem észre, arra is kihatással voltak, hogy szőrtelenítés után miként viselkedtek szőrtüszőim: begyulladtak, benőttek vagy szépen elvoltak, irritáció nélkül.

A mostani felkérést, hogy a Dove dezodorát teszteljem, örömmel és kíváncsian vállaltam, tapasztalataimat hamarosan egy videóban is megosztom veletek!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top