Izzasztó percek
Szponzorált tartalom

Bemutatkozás – Pácsonyi Daniella

Daniella a legstresszesebb helyzetekben számít legjobban a dezodorjára.

Én egészen közelről ismerem azt, hogy milyen, amikor lever a víz. Kamaszkorom óta stresszizzadó vagyok, a szűkebb szabású felsőket már a középiskolában elfelejtettem. Használtam már púdert, rendeltem a netről extra nedvszívó hónaljkendőt és nagyjából bármit. Hosszú évekbe telt, mire rájöttem, hogy nincs velem semmi baj, egyszerűen ilyen vagyok. A stresszizzadást nem lehet megszüntetni, ha nagy nyomás jön és kész. Persze megpróbálhatjuk kerülni a kemény helyzeteket, de kiiktatni nem tudjuk őket, home officeban vagy normál ügymenetben ugyanúgy támad. Az évek alatt rengeteg dezodort kipróbáltam, a Dove-tól azt várom, hogy a nap eleji frissességet legalább nyomokban érezzem délután is, amikor a gyereknevelés okozta stresszhelyzeteket kell lekezelnem.

Bízom abban, hogy a Dove megküzd az érzékeny bőrrel is

Pácsonyi Daniella (Fotó: Leéb Ádám)

Nálam az vált be, hogy cserélgetem, hogy golyós, fújós vagy stift formulát használok. Úgyhogy most is kipróbálom mindhármat. Különösen nagy kihívás lesz a bőrömnek, hogy a termékeket naponta többször is használom, de bízom abban, hogy a Dove megküzd az érzékeny bőrrel is.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top