Aktuális

Elkelt a Világ Második Legjobb Állása

Kötelező egzotikus tájakra utazgatnia, fehér homokos tengerparton lebzselni, és ráadásul mindezért még egymillió forintot is kap.

Tavaly ősszel a Tensi játékra invitálta azokat, akik szerettek volna a világ legszebb helyeire eljutni, onnan tudósítani, és ezért még fizetséget is kapni. A közel 200 főből kiválasztott 17 döntős március 12-én mérkőzött meg egymással a rendkívüli állás megszerzéséért a Budapesti Gazdasági Főiskolán a hatfős szakmai zsűri előtt.

A verseny győztese Gyémánt Balázs budapesti, 26 éves fiatalember lett, akit jó teljesítménye, humora és a vetélytársak tisztelete miatt választott ki a zsűri. Ő fogja mostantól tesztelni és véleményezni a világ legszebb tájaira szervezett utakat, és az élményeiről folyamatosan be is számol videoblog és internetes napló formájában, amit az érdeklődők a www.alegjobballas.hu oldalon és a Facebook A Világ Második Legjobb Állása oldalán követhetnek majd figyelemmel. A féléves programban többek között olyan desztinációk szerepelnek, mint a Karib-tenger, Mauritius vagy a párizsi Disneyland.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top