Kedvenc apuka cikkek

“Köszönöm, hogy ennyire jók hozzám az emberek!”

Ő az a fiatalember, akinek a kislányát meggyógyították egy kórházban, hálából pedig kifestette az intézmény orvosi szobáját. Miközben továbbra is ingyen dolgozik kórházakban, neki és kis családjának nincs mit ennie. Segítsetek neki egy kölcsön autóval, hiszen ő is önzetlenül segít, bármilyen nehéz is a saját élete!

Lakatos Norbertnek egy kislánya van, Zsófi, aki másfél éves. Szerencsére felgyógyult, édesapja pedig nem tudta másként kifejezni a háláját az orvosoknak és a kórháznak, ezért kifestette a lepukkant orvosit. Ma már csak “hálafestőként” emlegetik a fiatalembert, aki azóta már több kórháznak segített. Norbi mozgalmat épít, célja, hogy minél több intézménynek segíthessen. Közben a szomorú valóság pedig az, hogy nincs elég pénze, sokszor még ennivalóra sem. Nemrégiben a Facebookon posztolta ki, hogy munkát szeretne, mert nincs elég megrendelése. Rengetegen jelentkeztek, mint mondja, annyi ajánlata lett hirtelen, amit nem győz.

“Köszönöm, hogy ennyire jók hozzám az emberek! A posztom nagyon sok megosztást kapott, tegnap azért merült le a telefonom, mert nem bírta a megrendelésdömpinget. Nagyon boldog vagyok, csak nem tudom, hogyan fogom teljesíteni a megrendeléseket, mert mi Gödöllőn lakunk, és nincs autóm. A munkák az ország különböző pontjairól jönnek, én pedig nem tudok odajutni, mert az útiköltség többe kerül, mint egy konyha kifestése. A testvéremtől tudok néha kölcsönkérni autót, de neki is szüksége van rá. Borzasztóan örülök, és nem szívesen panaszkodom, de ahhoz, hogy rendesen tudjak dolgozni, egy autó kéne. Ha valaki tudna nekem adni néhány hétre egy kocsit, akkor lenne elég pénzem a vállalkozás beindításához. Nem ingyen kérném, ledolgozom, és remélem, hogy senki nem tart nyerészkedőnek ezért. A kórházak festését nem fogom abbahagyni, az nekem nagyon fontos, de muszáj eltartanom a családomat is.

Hétvégén például csak 2000 forintom volt, és el kellett döntenem, hogy pelenkát vegyek-e Zsófinak, vagy húst. Ezt a helyzetet szeretném megváltoztatni! Nekem csak egy gyerekem van, nem is akarunk többet, mert az a célom, hogy ő egyetemre mehessen, és egészen más körülmények között nőhessen fel, mint én. Ha van elég munkám, akkor ezt meg tudom csinálni. A feleségem most érettségizik, szeretnénk, hogy számvitel vagy pénzügy irányába mehessen tovább, és akkor lehetne egy családi vállalkozásunk, amiből meg tudnánk élni. Három álmom van: szeretnék egy kis vállalkozást, amiből biztonságosan meg tudunk élni, sok kórháznak segíteni abban, hogy szebb és jobb körülmények között tudjanak gyógyítani és azt, hogy Zsófinak boldog gyerekkora legyen meg egyszer majd diplomája. Én ezért bármennyit hajlandó vagyok dolgozni!”

Ha bárki tud segíteni Lakatos Norbinak abban, hogy tudjon dolgozni, és legyen egy autója, akkor hívja vagy Norbi számát, vagy jelentkezzen szerkesztőségünkben! Szívesen venné olyan festő-mázoló jelentkezését is, aki tudna segíteni abban, hogy több munkát vállalhasson. Köszönjük szépen, ha valaki, akkor ez a fiatalember és a családja igazán megérdemli, hogy tudjanak dolgozni, hogy legyen miből élniük!

 Itt olvashatsz még többet a hálás apukáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top