nlc.hu
Aktuális
Belestünk Lola táncpróbájára!

Belestünk Lola táncpróbájára!

Lola élete első élő nagykoncertjére készül. Ez idáig nem engedett be kamerát, fotósokat a táncterembe, most azonban adott némi ízelítőt. A fiatal énekesnő, aki az idén az év énekesnője lett, Sims játékkal piheni ki fáradalmait.

Nem csalódott, aki ellátogatott Lola nyilvános táncpróbájára. A Story Ötcsillag díjas fiatal énekesnő egy egyszerű táncteremből is pillanatok alatt hatalmas rendezvénycsarnokot varázsolt, ragyogó mosolyával levette a lábukról a nem mindig jókedvű fotósokat is.

Lola táncolt, énekelt, s megmutatta, mivel is kapcsolódik ki a próbák szüneteiben.

– Hihetetlenül sokat gyakorolunk mostanában, zenekari próba, énekpróba, táncpróba, ruhapróba, sminkpróba – soroljam még? – nevetett a tinisztár.

 

– Most így a véghajrában tényleg csak pár órám marad a kikapcsolódásra, erre pedig megtaláltam a legjobb eszközt. Kicsit több mint egy éve lettem a Sims arca, s annyira magaménak vallom ezt a játékot, hogy szinte már virtuális barátaimnak tartom a játék szereplőit. Este lefekvés előtt bekukkantok hozzájuk, elég húsz perc, és teljesen kikapcsolódom. Egyébként aludni sem nagyon tudnék, csak pörög az agyam, hogy mit kell még gyakorolnom a március 7-i nagykoncertre.

A nyilvános táncpróbán a legkitartóbb rajongók találkozhattak is az énekesnővel, sőt együtt játszhattak Lolával a közös kedvenc Sims 2 játékon. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top