nlc.hu
Aktuális
Új sorozatban a Grace klinika sztárja!

Új sorozatban a Grace klinika sztárja!

Nem unatkoztak a Grace klinika producerei, készítettek egy újabb kórházsorozatot. Kate Walsh kiemelt szerepet kapott az új történetben, hiszen a sorozat középpontjában Addison Shepherd doktornő áll.

A kórházsorozatok iránt töretlen az érdeklődés. Most egy újabb történetfolyammal ismerkedhetünk meg, méghozzá a Grace klinika doktornője, a sármos Derek Shepherd exnejét játszó Addison Shepherd főszereplésével. A Kate Walsh által játszott Addison csak az első évad végén bukkant fel a sorozatban, de később egyre nagyobb szerepet kapott. Mivel a történet szerint ő is orvos, semmi akadálya nincs annak, hogy a spin-offot is a jól bevált kórházsorozat szellemében forgassák le.

Az új sorozat, a Private Practice, amelyet tulajdonképpen a Grace klinika testvérsorozatának is nevezhetünk, a jól megszokott és bevált recept alapján készült: az eredeti sorozat egyik legnépszerűbb mellékszereplőjét, Kate Walsht (Addisont) elküldték Los Angeles egyik magánklinikájára, hogy ott praktizáljon tovább, majd pár mellékszereplő beszervezésével egy új történetet, ezáltal új sorozatot szerveztek köré.

A színésznő tavaly augusztusban házasodott meg, férje Alex Young. A Grace klinika az egyik legnézettebb sorozat az Egyesült Államokban, ezért kezdett el az ABC a siker meglovaglásán gondolkodni. Valahogy így működhet a rendszer, hisz szinte minden sikeres sorozat esetében bekövetkezett, hogy testvérsorozatot készítettek melléjük, amivel mindenki elégedett volt, hiszen a nézők továbbra is a kedvenceiket követhették figyelemmel a képernyőn. (Netbulvar.hu, fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top