Sztárok

Heather Locklear bikiniben parádézott

Ki hinné, hogy a Melrose Place sztárja, Heather Locklear már 47 éves? A lesifotósoknak sikerült a színésznőt bikiniben, strandolás közben lencsevégre kapniuk.

A Melrose Place és a Kerge város sztárja, Heather Locklear már 47 éves, de panaszra nincs oka. Korábban felröppent olyan hír, hogy a színésznő néhány héttel ezelőtt öngyilkosságot kísérelt meg, a képeket elnézve azonban kiegyensúlyozottnak tűnik a sztár.

Richie Sambora volt felesége túl van a válás okozta mély depresszióján, összeszedte magát, és ismét dolgozni kezdett. A csúcsformában lévő színésznőt akkor kapták lencsevégre, amikor a tengerparton múlatta az időt.

Heather Locklear korát meghazudtoló módon mutatta meg szörftehetségét legújabb filmjének forgatásán. A színésznő egy olyan középkorú nőt alakít, aki nem képes lemondani az életről és a szerelemről. Válása után Hawaiira utazik, hogy kikapcsolódjon, és néhány szörfleckét is vesz, és persze szerelembe esik az oktatójával, a nála jóval fiatalabb Robert Buckley-val. A forgatás során Heather jó néhány fura figurát mutatott be, volt köztük „hátulról támadós” és „esős” is…

Mintha csak egy Baywatch-jelenetből lépett volna elő Heather Locklear. Bikinijében még mindig jól fest a filmsztár. A színésznő új tévéfilmjét Flirting with 40 címmel decemberben mutatják be. (NLC, Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top