Sztárok

Amy Winehouse-t kiütötték

Amy Winehouse torkig van az új James Bond-film producereivel, akikkel korábban megállapodást kötött az új Bond-főcímdal zeneszerzésére és feléneklésére.

Mint az énekesnő exkluzív interjújában a Daily Star on Sunday című brit bulvárlapnak elmondta, meg tudná tölteni az egész 115 millió fontos filmet a szerzeményeivel. Amy Winehouse nem érti, miért van, aki kételkedik ebben.

A Bond-film producerei eközben attól tartanak, hogy Winehouse zenéje és a viselkedésével járó botrányok elvonják majd a figyelmet a filmtől, bár a főszereplő Daniel Craig a 24 éves Amynek drukkol a vitában.

A sztárt elhagyta saját producere, Mark Ronson, miközben Winehouse a filmzenén dolgozott, mert szerinte az eddig öt Grammy-díjat magáénak tudó énekesnő a kábítószerek miatt nem volt olyan állapotban, hogy zenét szerezzen. A hölgy eközben azt állítja, hogy elégedett, mert kész van a dalok megírásával, amelyek között „egy csomó jó darab is van”.
Winehouse barátai szerint a főcímdal egy, a hatvanas évek Shirley Bassey-i stilusában előadott szóló. Most a Bond-film producereitől függ, maradnak-e Amy mellett, vagy tartanak attól, hogy reputációja árthat a filmnek.

A legfrissebb hírek szerint Amytől végleg megvonták a bizalmat, és Beyoncé Knowlest érte a megtiszteltetés, hogy elénekelheti az új James Bond-film főcímdalát. Beyoncé már tárgyal a részletekről, így úgy tűnik, sikerült kiütnie a nyeregből Amy Winehouse-t.

Bár a 24 éves énekesnő igyekszik lazán kezelni a kérdést, feltehetőleg nagy szüksége lehet pénzre. A díva a hétvégén a London bohém Camden negyedében álló háza előtt szobrozó lesifotósoktól kért kölcsön 40 fontot, hogy leugorjon a közértbe. Az új Bond-film világpremiere októberben esedékes. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top